Přestože měl Roman velké plány a plánoval po boku své nové slečny ze slovenské Senice začít sekat latinu, nezadařilo se. Místo venkovské idylky s ženou svého srdce na něj na Slovensku čekaly kopačky. Podle zdroje novinářů z eXtra.cz byla na vině kromě jeho zkratkovitého chování také údajně jeho drogová závislost. Bohužel, jeho expřítelkyně Kristýna tohle podezření potvrzuje!

„S Romanem jsem se rozešla, protože začal fetovat a stal se z něj alkoholik. Podváděl mě. Jsem ale šťastná, že to tak dopadlo, protože život s ním by byl velice těžký. Je chorobně žárlivý,“ vysvětlila. Není se čemu divit, každá žena by určitě utekla od psychopata, který vyrazí nějakému nebožákovi zuby jenom proto, že se s ním dotyčná natruc vyfotí a nahraje tu fotku na sociální síť... „Lituji, že jsem takového člověka kdy poznala, byla to největší chyba v mém životě,“ dodala krásná blondýnka.

Jenže ani ukončení nefunkčního vztahu s prchlivým účastníkem populární reality show jí ke spokojenosti nepomohlo. Přestože je pro ni Roman už uzavřenou kapitolou a vracet se k němu rozhodně nehodlá, on ji neustále pronásleduje – a co víc, chodí ji obtěžovat i do práce. „Dělá mi tam scény. Jednou mi nadává, podruhé se zase omlouvá, že je mu to všechno líto. Já už fakt nevím, co dělat…“ posteskla si. „Chci už mít od něj pokoj a začít žít normálně a v klidu jako předtím!“

Video
Video se připravuje ...

Brutální VIDEO: Roman, který mačkal Janě hada ve Výměně, zmlátil číšníka! Blesk

Fotogalerie
4 fotografie