Video z bezpečnostní kamery zaslal do redakce Blesku zdroj s případem obeznámený. „Kristýna s Romanem se pohádali, a ona v něm chtěla vyvolat žárlivost. Vyfotila se proto v baru s číšníkem Lukášem, jak se objímají, a dala to na Facebook. Když to Roman viděl a v baru na Lukáše narazil, zmlátil ho tak, že Lukáš skončil s rozbitým obličejem v bezvědomí. Na místo přijeli jak policisté, tak záchranka," tvrdí zdroj Blesku.

Na videu je konflikt skutečně vidět. Roman přistoupí k muži, nečekaně ho zasáhne pěstí do obličeje, a další údery mu zasazuje už když muž leží na zemi. Přiběhne servírka, někomu telefonuje a Romana od kolegy odtahuje. Muž zůstává nehybně ležet, sbíhají se k němu další hosté, Roman odchází.

Video
Video se připravuje ...

Napadení v kavárně Blesk

Blesku Roman incident potvrdil. „Já chráním to, co miluju. Tak jsem šel a nějak jsem to, nechci říct, že neustál,“ brání se. „Chtěl bych říct, že to bylo trochu jinak, nebylo to kvůli fotce, jak udal nějaký anonymní zdroj. Ale bylo to kvůli tomu, že on na ni sahal a ona mi to řekla, protože se jí to nelíbilo. Asi nečekala, že vybuchnu,“ dodává prchlivý účastník Výměny.

Na dotaz Blesku místní záchranáři výjezd k případu ale nepotvrdili. A ani policie. „My jsme se domluvili s tím napadeným. Já jsem mu vyrazil zuby, ale všechno bude mít ode mě proplacené. Zachoval jsem se jako vlk a ne jako ovce,“ říká Roman.

O ničem neví ani majitelka baru. „V noci jsem se vrátila z dovolené, a zatím mi nikdo nic nehlásil," tvrdí. Dlužno dodat, že na Slovensku právě probíhá třídenní státní svátek, a zastihnout někoho na telefonu je spíše výjimkou.

VIDEA S ROMANEM ZE SLAVNÉ VÝMĚNY MANŽELEK:

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií