Nesouměrný pár, který od sebe dělí bezmála třicet let, promluvil o nutnosti pořídit si nové bydlení. V jejich současném domově se totiž objevila plíseň, která může být skutečně zdraví ohrožující. Plísně totiž poškozují dýchací systém a vedou k zánětům dutin, zánětům průdušek a dokonce i k zápalu plic. I v případě dospělého člověka je taková nemoc velice vážná, u malého dítěte však může vést dokonce ke smrti.

„Začalo plesnivět pod linoleem a nemůžeme najít s majitelem bytu společnou řeč, aby plísně odstranil. Už jsme objednali nové linoleum, ale za naše peníze. Věřím, že se majitel k tomu postaví zodpovědně, přeci jen máme v bytě dvě malé děti. Zatím jsme se nedohodli, i proto řešíme, že bychom se přestěhovali. Máme to u nás doma rádi, tak věřím, že se ale nakonec stěhovat nebudeme muset a s majitelem bytu najdeme řešení,“ svěřil se Marian redaktorům Extra.cz.

Snad se tedy manželům podaří nalézt kompromis s majitelem, anebo alespoň co nejrychleji nějaké jiné bydlení. Přece jenom zdraví obou holčiček by mělo být pro všechny nejpřednější. A jaký byt by si dvojnásobný otec pro svou stále se zvětšující rodinu představoval? „Něco v Semilech nebo v okolí do devíti tisíc korun. Alespoň 3+kk nebo 3+1,“ prohlásil muž, kterého po narození dcery Dominiky (a hlavně po medializaci svého neobvyklého rodinného modelu v televizi) okolí začalo pranýřovat jako pedofila. S matkou svého dítěte si totiž začal už v jejích čtrnácti letech a dítě povila v patnácti…

Fotogalerie
13 fotografií