Nový život ve slovenské Senici na Romana rozhodně nečekal. Nejen že nezačal sekat latinu, naopak, na konci října brutálně zbil číšníka. Údajně kvůli žárlivosti. A teď se dokonce eXtra.cz podařilo zjistit, že se Roman s dívkou, kterou označoval jako tu jedinou a osudovou, rozešel! „Ještě před pár týdny vyprávěl, že si našel na Slovensku životní lásku. Tak už spolu nejsou. Skončila s ním, protože začal znovu fetovat,“ sdělil novinářům zdroj z blízkého Romanova okolí.

Na vině je podle všeho i moment, kdy se mu „splašila kladiva“. Dívka se prý snažila ve svém partnerovi vyvolat žárlivost a tak na svém Facebooku zveřejnila fotku, kde se s napadeným číšníkem objímá. Romana to ovšem natolik rozčílilo, že naběhl na nic netušícího muže a několika ranami ho knockoutoval. Dokonce mu vyrazil i zuby. „Já chráním to, co miluju. Tak jsem šel a nějak jsem to, nechci říct, že neustál,“ bránil se tehdy poněkud zmateně Roman.

„Kristýna říkala, že po tom, co zmlátil číšníka, byl úplně nesnesitelný,“ dodal zdroj. V současné době se mladičká blondýnka od prchlivého účastníka Výměny manželek raději distancuje a tváří se, že se jí celá aféra vlastně ani netýká. A není divu, s někým, kdo jedná takhle zkratovitě, a navíc pokud opravdu jede v nějakých nelegálních látkách, určitě nebude snadné pořízení. A je rozhodně dobře, že se ho zbavila dřív, než by ublížil třeba i jí samotné…

Video
Video se připravuje ...

Brutální VIDEO: Roman, který mačkal Janě hada ve Výměně, zmlátil číšníka! Blesk

Fotogalerie
4 fotografie