Navíc si tohle mučení na sebe ušil sám, protože to byl jeho nápad. „Vždycky jsem chtěl být pořádně pokérovanej. A když už jsme měli hrát rockery na útěku, byla to ideální příležitost,“ vzpomíná mladý herec na nápad, kvůli němuž musel být každý den na place o tři hodiny dřív než jeho parťáci Jakub Prachař (33) a Kryštof Hádek (34).

Vojta v maskérně klimbal i snídal. Nebylo to samozřejmě snadné ani pro něj, ani pro maskérky,“ svěřil Blesku René Kořenář, produkční filmu, který má už pozítří premiéru.

Maskérky se prý snažily co nejvíc zjednodušit každodenní trýznění. „Tetování totiž chvíli vydrželo, takže se jeden den naneslo a druhý den stačilo jen kratší doladění,“ prozradil produkční jejich tajný fígl. „Pak se smylo a nanovo se kreslilo další ráno,“ dodal Kořenář.

Video
Video se připravuje ...

Kotek tetování Bontonfilm

Do ranního rituálu se nakonec musel zapojit i Kryštof Hádek. Ten sice nemá tetování, ale ve filmu nosí na hlavě číro. „Mojí postavě dali kluci ultimátum. Buď si pořídíš kérku, nebo budeš mít háro. Takže jsem rocker s parukou,“ vypráví Kryštof.

Fotogalerie
29 fotografií