Věčně se usmívající mentálně zaostalý Otík se sluchátky na uších, nevrlý kolega Pávek (Marián Labuda), který se ho chce zbavit do žní, a chronicky žárlivý Turek (Petr Čepek), který nejde pro ránu daleko. Kdo by komedii Vesničko má středisková neznal.

Více než milion, přesně 1,032 mil. diváků, usedlo na Boží hod velikonoční večer k televizi a poněkolikáté si na ČT1 pustili starou českou klasiku. 

Konkurenční Nova a Prima odvysílaly osmý díl svých nových seriálů Na vodě a V.I.P vraždy. Komediální seriál s Lukášem Langmajerem v hlavní roli sledovalo v neděli večer 646 tisíc diváků, detektivku s Patrikem Něrgelem a Soňou Norisovou si nenechalo ujít 841 tisíc fanoušků.

Víte, že...

Představitel Otíka János Bán si musel na své vlastní náklady v Maďarsku na požádání režiséra Jiřího Menzela nechat sám vyrobit umělé zuby, které nosil ve filmu kvůli své roli zaostalého Otíka. Režisér Jiří Menzel totiž neměl v té době k dispozici žádné, které by mu mohl kvůli jeho roli do filmu půjčit. Navíc se svým proslulým nechápavým výrazem neměl žádný problém. Jako Maďar totiž vůbec nerozuměl, co si ostatní povídají.

Fotogalerie
9 fotografií