Stres, nervozita, napětí. Přesně takové dojmy měli první soutěžící, kteří v prvním díle soutěže Chcete být milionářem? usedli do horkého křesla naproti Marku Vašutovi.

Ani herec to neměl jednoduché. Jeho výkon ve středu večer sledovalo 984 tisíc diváků. Tisíce domácností tedy sledovaly každý jeho pohyb, kritici čekali na každou jeho chybu. Všichni bez rozdílu ho přirovnávali k historicky prvnímu moderátorovi Vladimíru Čechovi.

Ale Vašut se své role zhostil dobře a po svém. Konkurenční seriál Ohnivý kuře na Primě, který sledovalo 1,043 mil. diváků, ale porazit nedokázal.

Závan starých dobrých soutěžních časů. Pan Čech byl jen jeden, o tom žádná, ale pan Vašut je jeho důstojný nástupce a jeho moderování je perfektní,“ komentovala jeho výkon divačka Petra.

Video
Video se připravuje ...

Chcete být milionářem s Vašutem a novinkou: Riskantnější varianta hry a čtvrtá nápověda! TV Nova

Jak hodnotíte výkon Marka Vašuta?
Celkem 4275 hlasujících

Byl a zůstane jen jeden pan Čech, kterého je opravdu těžké nahradit. Ani pan Vašut si dnes nevedl špatně, ale onu atmosféru za doby pana Čecha nedokáže nahradit,“ uvádí divák Vladimír.

A podobných komentářů a názorů se po odvysílání prvního dílu sešlo hned několik. Někteří se také shodli na tom, že Vašut nedělá dostatečné napětí před správnou odpovědí, což bylo pro Čecha typické. Jiní to ale naopak podporují s tím, že je soutěž bez zbytečného protahování alespoň svižnější.

 

Fotogalerie
11 fotografií