Moderátor Vladimír Čech, který dnes podlehl zákeřné nemoci, byl jedináčkem, který po slavném otci zdědil herecké nadání i charismatický has, který mu pomohl v jeho kariéře.

V čem však svého otce překonal, byla touha po potomcích. Čech mladší v minulosti několikrát vzpomínal, že mu vždy chyběl sourozenec. Právě proto se stal mnohonásobným zasloužilým otcem. Zůstaly po něm čtyři děti. S první manželkou měl dceru Petru a syna Vladimíra, s druhou ženou Miladou dceru Sáru a syna Matěje. Jeho nejmladší a nejstarší dítě dělí 23 let.

Životní téma: Ženy

Čech však také přiznával, že ve vztahu k ženám nebyl vždy zrovna svatoušek. Ženy ho vždy přitahovaly a prošel si prý údobím experimentů a hledání.

"Ženy jsou moje velké životní téma, proč bych to zastíral. Líbily se mi odjakživa a byly mým koníčkem celý život. Myslím si, že do té míry, jak může muž ženám rozumět, tak jim rozumím a respektuji je," prozradil v roce 2010 v rozhovoru pro web prozeny.cz, jaké bylo jeho životní krédo.

K ženám se však prý vždy vyhlášený elegán choval slušně, uctivě. A po narození čtvrtého potomka a zároveň prvního dítěte, u jehož porodu osobně asistoval, dodával: "Jsou to úžasné a silné bytosti, v mnohém silnější než chlapi."

Kdysi se prý pokoušel spočítat, kolik měl za život zkušeností se ženami. "Ale zjistil jsem, že se to nedá. Nebylo jich málo. V nadsázce jsem říkával, že by to na takovou prvomájovou manifestaci někde v nějakém menším okresním městečku vydalo," říkal s úsměvem.

Fotogalerie
12 fotografií