Největší oblibě se tedy u fanoušků na Facebooků těší rastaman Michal Šeps, který se netají tím, že si občas zakouří trávu a má k ní velmi pozitivní vztah. Navíc se od všech ostatních finalistů liší svým podáním zpěvu. Zpívá totiž zásadně ve stylu reggae. Zpívat sice dokonale neumí, ale je to showman každým coulem. Zřejmě proto má tolik fanoušků.

Šeps tak přečnívá o necelou polovinu hlasů dalšího soutěžícího, mladého slovenského zpěváka Martina Haricha. Martin je oblíbený především u teenagerek stejného věku, kvůli jeho dětskému kukuči. Na pomyslném třetím místě se drží Martin Kurc, který je typickým zástupcem zpěváka boybandu. Líbivé romantické tóny k němu sedí nejvíce.

859642:gallery:true:true

Z holek první místo obsadila Češka Gabriela Gunčíková. Ta fanoušky zaujala nejen krásným zpěvem, ale i vzhledem modelky. Sličná blondýnka nad ostatními dívkami vyčnívá. O pár hlasů za ní je sympatická Slovenka Simona Fecková. Na třetím místě v počtu nejvíce fanoušků u holek skončila Alžběta Kolečkářová.

Zajímavostí je, že velký favorit celé soutěže SuperStar Petr Ševčík, skončil mezi 12 finalisty až na šestém místě v počtu fanouškovských hlasů na Facebooku! Tak uvidíme, jak daleko ho pustí svými hlasy televizní diváci.

Fotogalerie
14 fotografií