V SuperStar upustili od podivných stylingových kreací a ruku v ruce se zlepšením pěveckých výkonů v posledních semifinálových kolech se zlepšil i výběr oblečení. „Každé kolo graduje nejen ve zpěvu a choreografii, ale i vzhledu, a proto od víkendu soutěžící obléká nový tým stylistů,“ potvrdila Blesku koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Děsivých modelů, ve kterých museli soutěžící před týdnem zpívat, si všimla i porota a v průběhu celého večera oblečení kritizovala. V sobotním, ale i v nedělním semifinálovém kole bylo však všechno jinak. Porotci si přestali hrát na módní experty a věnovali se především hodnocení zpěvu. Jediný Paľo Habera pohanil vzhled Gabriely Gunčíkové, která ve sněhobílých šatech připomínala nevěstu.

Fotogalerie
9 fotografií

„Pokud bys nepostoupila do finále, uhryznu si mezinoží,“ šokoval Habera, který si pak začal lámat hlavu, jak by to provedl. „Já bych ti pomohl,“ vložil se do debaty Rytmus, o kterém je známo, že se s Paľem nemusí.

I samotné zpěvačky si pochvalovaly výměnu stylisty. „To, co jsem měla na sobě, se mi moc líbilo a na pódiu jsem se cítila mnohem jistější,“ přiznala Blesku Klaudia Pappová. Jediné, co děvčata trápilo, byly vysoké podpatky, kterých se okamžitě po skončení přímého přenosu hromadně zbavovaly.