Česko Slovensko hledá SuperStar už zná svých dvanáct vyvolených! V pondělí večer vypadli další čtyři soutěžící, čímž kolegům otevřeli dveře dále. Do finále tedy postoupili Petr Ševčík (19), Michal Šeps (16), Monika Povýšilová (18), Matej Piňák (25), Klaudia Pappová (20), Martin Kurc (19), Alžběta Kolečkářová (19), Martin Harich (15), Gabriela Gunčíková (17), Simona Fecková (22), Celeste Rizvana Buckingham (15), Lukáš Adamec (24). Ti budou bojovat o výhru 100 tisíc eur, což je bezmála 2,5 milionu korun.

Poslední semifinálový večer byl hodně emotivně vypjatý. Všichni samozřejmě chtěli postoupit až do velkého finále. To se ale podařilo jen těm nejlepším. Čtyři soutěžící prostě museli SuperStar opustit. Těmi, komu se zničil sen o výhře, se stali Alexandra Vokalíková (18), Jerguš Oravec (21), Aneta Salačová (22) a Noah Ellenwood Scott (15).

Vypadli favorité

Seznam těch, kteří museli těsně před finálovými koly soutěž opustit, mnohé překvapil. Byli mezi nimi totiž žhaví favorité, zejména česká Sandra Bullock, jak se jí říkalo, Aneta Salačová (22) a mladičký talent, který se na castinzích vytáhl číslem s kytarou, Ellenwood Noah Scott (15).

Jako první vypadla Alexandra Vokalíková. "Jsem ráda, že jsem se dostala tak daleko," řekla očividně opravdu spokojeně. Po minulém vystoupení jí porota totiž moc nechválila. "Děkuji porotě, holčinám, rodině a všem!" řekla Aneta Salačová, která se tak stala druhou dívkou, která musela odejít.

Po slečnách se moderátor Leoš Mareš vrhl na chlapce. Když oznámil, že vypadl Jerguš Oravec, dívčí osazenstvo haly začalo nesouhlasně pískat. Pro všechny to byl šok. Jerguš se ale tvářil sebevědomě a nedal na sobě své zklamání znát. "Doufám, že vydáte album, které se bude poslouchat!" popřál klukům, kteří v soutěži zůstali.

To se ještě souhlasně tvářil Noah. Bohužel i on, další favorit, se za chvíli dozvěděl nelítostný ortel, a sice že vypadává! To už byla pro dívčí část publika silná káva. Pískání odporu nebralo konce. Noah byl očividně též hodně překvapen a skoro se nezmohl na slovo, tudíž na rozloučenou jen něco svou lámanou češtinou zamumlal.

Jeden z hlavních favoritů se ale přes očekávání spousty nepřejících lidí do finále probojoval. Není jím nikdo jiný než rastaman Michal Šeps! Tak uvidíme, jak dlouho se v soutěži pěveckých talentů udrží.

Fotogalerie
16 fotografií