Navíc v pondělí večer Tina ukázala, proč by se měla raději držet profese zpěvačky. Svým neprofesionálním chováním rozhodila jak soutěžící, tak i diváky. Tina totiž po vyřazení Noaha Ellenwooda brečela v přímém přenosu a nebyla schopna jediného slova! I sám Noah na tom byl psychicky lépe než moderátorka!

Sama Tina na své selhání reagovala o několik hodin později prohlášením na Facebooku. "Děcka, však si přesně uvědomujeme, že je to jen hra. Celé je to nafouknutá bublina... o nic nejde, všechno skončí a najednou nic, ticho... Ale když tam najednou stojíte a vidíte, jak na tom těm dětem záleží... A Noah je ztělesněním dobra, pokory, talentu, takového syna bych chtěla mít! Strávila jsem s těmi dětmi několik týdnů, jsou to zlatíčka," napsala Tina.

Jak se cítil "nechtěný" Ševčík?

Ano, Tino o nic nejde, přesně tak jsi měla reagovat i v pondělním vysílání. Nutno podotknout, že vůči zpěvákovi Petru Ševčíkovi, který z dvojice postoupil dál, to nebylo taktní. Místo vesele naladěné moderátorky, která by zpěváka pochválila za výkon, čekala nahoře na potítku hromádka neštěstí - ubrečená Tina, kterou nakonec musel paradoxně utěšovat Ševčík! Dál Tinu v přímém přenosu utěšoval i moderátor Leoš Mareš, který zpěvačku minutu objímal. Všechny kamery zabíraly moderátorskou dvojici, ale nikdo si nevšímal vypadnutého Noaha Ellenwooda...

Fotogalerie
9 fotografií

Fanoušci stojí za Tinou, ale objevila se i kritika

Fanoušci SuperStar se ale většinou zpěvačky Tiny zastávají. Říkají, že každý člověk má emoce, a tudíž je lidské rozbrečet se. "Tinka má také city a není stroj, ne? Proč by si taky nemohla zabrečet, když ho měla ráda?" píše na facebooku Edos Edikos. "Je to taky jenom člověk, a né stroj... City má taky.. a myslím si, že Noah vypadnout neměl! přidává se Daník Jen Malinů.

Opačného názoru je ale například Galina Koubová. "Moderátoři nesmějí v žádném případě nadržovat žádnému soutěžícímu. Je to naprosto neprofesionální," napsala rozhořčeně jedna z fanynek stránek SuperStar bez cenzury.

Každý člověk má emoce, ale moderátor takové soutěže, jako je SuperStar, má v každé situaci zachovat chladnou hlavu a rozhodně si nevytvářet bližší vztahy a pouta se soutěžícími. Tino, příště bez slz!