"Já myslel, že to je ženská!" a "Tohle je fakt chlap?" ozývalo se z publika, když se na jevišti Mahenova divadla v Brně objevil mladík v červené teplákové soupravě. "Stop homosexualitě!" vykřikla jedna z divaček romského původu poté, co blonďáček s brýlemi začal tančit.

Tahle slova pořádně vytočila Bílou: "Ještě jednou a nechám vás vyvést!" Arogantní dívka se po důrazném napomenutí Bílé na chvíli zklidnila, ale netrvalo dlouho a opět si neodpustila několik vulgárních poznámek na další soutěžící.

Bílá se vytočila doběla!

"Byla bych hodně ráda, kdyby jste příště už neseděla v této první řadě, kdyby jste si příště sedla někam hodně daleko dozadu," doporučila snědé dívce viditelně rozčilená Lucie. Po tomto incidentu už došla trpělivost i produkci a arogantní ženě nabídla, aby dobrovolně opustila sál. Zpěvačka se do toho opět vložila: "To snad nebude nutné, za chvíli bude přestávka. Jen ať si jde sednout jinam."

Po přestávce se dívka nešetřící vulgarismy v hledišti brněnského divadla už neobjevila, takže casting mohl pokračovat. V průběhu sice zazněly hodně drsné poznámky kata Jaro Slávika a také Jan Kraus si do některých soutěžících ostře rýpl, ale všichni zůstali na svých místech a produkce nikoho nemusela krotit.

Česko Slovensko má talent na TV Prima startuje již v neděli 29. srpna.

Fotogalerie
6 fotografií