Video
Video se připravuje ...

Spider-Man: Daleko od domova; upoutávka filmu. Falcon

Se smutnou novinkou přišel jako první portál Deadline. Podle něj Sony nechtělo pokračovat na spolupráci s Marvelem, který vlastní Disney, kvůli tomu, že by nad dalšími Spider-Manovými dobrodružstvími neměl dohled producent Kevin Fiege. Ten prozatím dohlížel na všechna dobrodružství Petera Parkera v rámci MCU.

Na vině jsou peníze

Spider-Man se objevil v celkem pěti filmech rozšířeného vesmíru – Captain America: Občanská válka, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame a Spider-Man: Daleko od domova. Superhrdinu v nich ztvárnil oblíbený Tom Holland, který se podle všeho již po boku Avengers neobjeví. Stojí za tím také peníze.

Dosud bylo hostování Spider-Mana domluveno tak, že bude mít Disney z jeho sólovek příjem 5 % z čistého zisku filmu z jeho prvního dne uvedení. Nyní však společnost požadovala, aby se celý zisk dělil fifty fifty. A na to v Sony nechtěli přistoupit. Avengers se tak musí obejít bez Spider-Mana a on zase bez Happyho Hogana, Nicka Furyho a dalších.

Objeví se Spider-Man po boku Venoma?

V Sony vyjádřili naději, že se ještě v budoucnosti s Disneym domluví. Zatím to však vypadá nepravděpodobně. Je přitom možné, že se Spider-Man podívá do světa velmi úspěšného Venoma, který Sony vydělal 861 milionů dolarů. Daleko od domova přitom vydělalo přes 1,1 miliardy a stalo se nejúspěšnějším snímkem společnosti všech dob.

Fotogalerie
46 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Spider-Man Tom Holland nahrál zdravici pro Česko! Láká v ní na nový film Falcon