Milan Jančík s partnerkou
Autor: David Tesař
Milan Jančík s partnerkou
Bývalý starosta Prahy 5, Milan Jančík, byl sice z vlivného politického postu odstřelen, ale v Opeře jedním z prominentů byl. A spolu s partnerkou patřili k exotům, kterým je společenská etiketa vzdálená. Jinak by si pan Jančík nemohl vzít ke smokingu tak humpolácké polobotky a jeho milá do sandálků silonky. O její monstrózní parádě na břiše, která se navíc tluče s kýčovitě pojednaným bolerkem, nemluvě. Tady, jak se říká, ta pomyslná sláma z bot opravdu kouká
5

Dara Rolins a Petr Vondráček
Autor: David Tesař

 

 

 

 

Dara Rolins a Petr Vondráček
Moderátoři večera, Dara Rolins a Petr Vondráček spolu předpisově ladili. Hladký, veskrze klasický výčes Dary dobře korespondoval s korzetovou róbou od Cavalliho s jeho typickým, efektně velkoplošným potiskem. Tento mix lady elegance a jemné extravagance pak dotahuje zajímavý akcent kamínky posázených pink lodiček, které Dara stejně jako róbu pořídila v L. A. v ulítlém butiku, kde nakupuje i Lady GaGa.
1

Kristýna Kočí
Autor: David Tesař
Kristýna Kočí
Poslankyně za Věci veřejné, Kristýna Kočí si stejně jako Vít Bárta Operu ujít nedala. Přišla v doprovodu svého chlapce, který tak přestal být virtuálním přítelem. Toaleta Kočí by obstála i na Oscarech. Kamínky a flitry efektně vyšívaný živůtek z tylu plus hladká, od boků rozvolněná sukně z hedvábného saténu. Ve předu uzavřený dekolt, na zádech výstřih do pasu, který podprsenku odmítá. Což je na linii ňader Kočí bohužel dost znát. Ani uzavřený výstřih není zcela pro ramena a paže Kočí šťastný. Ramínka by její postavě slušela víc.
2

Tereza Maxová
Autor: David Tesař
Tereza Maxová

Modelka Tereza Maxová přišla do Opery bez přítele Buraka, který zůstal s dětmi v Monaku. Její kožich, který jistě bude z luxusní imitace, nikoli z pravého chlupu, barevností skvěle ladil s večerní hedvábnou toaletou od Kláry Nademlýnské, jež byla ve svém návrhu jako vždy úsporná. A vystačila si s rafinovaným aranžmá hedvábné látky plus lemem ze sklíček. Je to dramatické i minimalistické zároveň, zkrátka styl Maxové vlastní.
1

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Autor: David Tesař
Veronika Žilková a Martin Stropnický

Na Plese v Opeře jsou hvězdy ze sféry uměleckých branží povinné. Letos k těm několika zúčastněným patřili i manželé Veronika Žilková a Martin Stropnický. Pan Stropnický jako bývalý diplomat etiketu jistě dokonale zná, a proto zvolil frak s bílým motýlkem. U paní Veroniky oceňuji, že nezvolila černou, ale pastelovou, možná až příliš zdobně vyšívanou toaletu. Bohužel odstín růžové nebyl pro její typ a odstín pleti úplně ideální. Střevíčky mohly být vzhledem k charakteru šatů více subtilní.
2



Fotogalerie
5 fotografií