Ani neúspěšná spolupráce se Spotify, jimž někdejší herečka Meghan Markleová a princ Harry slíbili sérii podcastů, z nichž pak dodali jenom pár dílů, než další projekt neslavně odpískali, neodradila streamovacího giganta Netflix od kooperace s těmito „odpadlíky“ královské rodiny. Vévoda a vévodkyně ze Susexu by měli rozjet hned dva pořady! Smluvně se k tomu zavázali už v roce 2020, až dosud však nic vlastního - kromě skandálního dokumentu plného stížností na život se zlatou lžičkou v puse - nevyprodukovali. Dokument však penízky sypal, a tak se Netflix snaží na jejich slávě vydělávat dál.

Podle magazínu Deadline by první show měla provázet Meghan, někdejší hvězdička seriálu Kravaťáci. Ve svém pořadu hodlá „oslavovat radost z vaření, zahradničení, zábavy a přátelství“, ať už to pak bude v praxi znamenat cokoliv. Prozatím prý oslovuje různé gurmánské profesionály, aby se s ní natáčení zúčastnili. Jde údajně o témata, co jsou manželce rusovlasého prince blízké - než se přivdala k britské monarchii, vedla poměrně úspěšný lifestylový blog The Tig. Spekuluje se, že to bude dobrá reklama pro Meghanin nový byznys, značku American Riviera Orchard.

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Druhý pořad, tentokrát s princem Harrym, by měl sledovat svět profesionálního póla, což je jezdecký sport, který bratr následníka trůnu miluje a vždy v něm exceloval. Série, natáčená především na US Open Polo Championship ve Wellingtonu na Floridě a v The USPA National Polo Center, si dává za úkol prozkoumat odvrácenou stránku póla, známého především svou estetickou a společenskou stránkou. Netflix chce jít ale na dřeň. Princ divákům „odhalí drsnost a vášeň tohoto sportu, zachytí hráče a vše, co je potřeba k soutěži na nejvyšší úrovni“. To aspoň slibují anotace...

Fotogalerie
53 fotografií