Carrie Royale, vlastním jménem Carrie Reichertová (52), se pochlubila, že prodala spodní prádlo prince Harryho za téměř 6 milionů korun. Černé boxerky, které měl na sobě během oslavy v Las Vegas, kde došlo i na jeho úplnou svlékačku, koupil za 250 000 dolarů Dino Palmiotto, vlastník strip klubu v San Diegu, kde budou nyní vystaveny jako posvátné relikvie. Sice ne „smrti", ale bujarého života rozhodně.

Palmiotto plánuje boxerky vystavit jako památku na Harryho bujaré mládí a je přesvědčen, že budou velkým lákadlem pro turisty. Carrie, která s princem strávila část oné památné noci, tvrdí, že boxerky rozhodně byly u toho, když se Harry při tanci se striptérkami svlékal.

Přestože se Carrie pokusila prodat exkluzivní fotografie z té noci na OnlyFans, byl její účet zablokován za pokus o sdílení intimních snímků bez souhlasu. Navzdory tomu je odhodlaná vyprávět příběhy z této divoké noci.

Harryho proměna z „party prince“ na seriózního člena královské rodiny ukazuje jeho osobní vývoj. Palmiotto i Carrie zdůrazňují, že připomínka Harryho mladších a divočejších let je důležitá, a ukazuje, že každý se může vyvíjet a měnit. Samotná Carrie se k tomu vyjádřila ale velmi kriticky. „Harry byl tak bláznivý, milující zábavu a spontánní. Člověk dospěje, ale jak se říká, neztratí ani svou povahu. Neztrácíte smysl pro humor, a to on úplně ztratil.“

Na druhou stranu se není Harrymu co divit, tato bujará párty se odehrála jen pár týdnů předtím, než byl odvelen na misi do Afganistánu, a to změní možná duši i tomu nejveselejšímu člověku.

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan na filmové premiéře Twitter

Fotogalerie
33 fotografií