Carrie Royaleová tvrdí, že se s mladším princem v roce 2012 políbila na hotelovém apartmá v hotelu Wynn v rámci divoké party. Údajně ji měl Harry pozvat, aby se připojila ke striptérům a dalším hostům bujarého večírku.

Mstí se za knihu

Carrie Royale se cítí být součástí Harryho minulosti. Tuhle myšlenku s ní ovšem monarcha nejspíš nesdílí a jejich minulost ve své knize Náhradník doslova zazdil. A právě to, že se o bývalé striptérce ve své biografii ani nezmiňuje, rozpálilo Carrie doběla. Žena, která tvrdí, že se s princem líbala během jejich společné noci v Las Vegas, nyní vyhrožuje, že na OnlyFans uniknou jeho nahaté fotografie, které tehdy vyfotili paparazzi.

Nahé fotografie

Nahé fotografie vévody ze Sussexu, kterému bylo v té době 27 let, unikly na světlo v roce 2012. I hned začaly plnit titulky bulvárních plátků z celého světa. Vévoda bez oblečení na nich zakrývá své přirození rukama a za ním se schovává spoře oděná dívka.

Carrie má prý další

Bývalá striptérka nyní přišla s tím, že má mít schované údajně další, ještě notně peprnější snímky, které údajně dosud veřejnost neviděla. Novinářům nyní sdělila, že je odhodlaná fotky zveřejnit na svém webu na OnlyFans, kde lidé sdílí akty a odvážné fotografie. „Mám pár jeho pěkných fotek v úložišti. Mám fotky u bazénu před onou nocí a záběry Harryho. Lidé z nich budou šokováni,“ prozradila. „Trochu se zlobím, že mě vybílili z jeho knihy. Myslím... Páni. Z té noci mu v ní spousta věcí chyběla. Překvapuje mě, že si pamatuje něčí jméno, protože byl pěkně opilý, ale mohl mluvit o těch pár věcech, které se mezi námi staly, to mu úplně uniklo,“ uvedla zároveň důvod svého rozhořčení žena z titulních stran bulvárních plátků. Podle Carrie, která v minulosti neskrývala zklamání, býval Harry bláznivý a spontánní a nyní ukazuje odvrácenou stranu svého bývalého já.

Dražila Harryho spodní prádlo

Není to přitom poprvé, kdy se Carrie snaží z nechvalně proslulé bulvární kauzy britského vévody vytěžit svou chvíli slávy. V roce 2022 vydražila pár černých spodek, o kterých tvrdila, že je princ Harry ze sebe doslova strhl během svého slavného striptýzu v Las Vegas. Na pokoji pak měl hrát nahý na imaginární kytaru s kulečníkovým tágem.

Video
Video se připravuje ...

Dopis zní jasně, jak to se Středulou dopadne? A zdroje mluví o návratu Harryho do paláce Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
27 fotografií