Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pro krásnou Lindu udělá milionář vše: Z Dubaje do Vegas pro oblíbený kaviár! Pak nákup diamantů

Autor: rc - 
12. ledna 2024
21:11

Co nevidět na svět přivítá svého prvního potomka Linda Andradeová. Populární influencerka je v devátém měsíci těhotenství a její zámožný manžel jí prý plní každé přání. Svým fanouškům na sítích prozradila, že dokonce letěl z Dubaje do Las Vegas, aby jí dopřál její oblíbený kaviár!

Linda na sociálních sítích vypráví o svém luxusním životě v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Sama o sobě mluví, jako „dubajské hospodyňce“. Jen na sociální síti instagram ji sleduje 293 tisíc fanoušků. Daleko populárnější je na TikToku, kde ji sleduje přes 985 tisíc lidí! V příspěvcích dává Linda nahlédnout do svého extravagantního života a chlubí se tím, jak si ji její manžel hýčká.

Manželé očekávají prvního potomka. Linda je v devátém měsíci těhotenství a v jednom z posledních příspěvků se pochlubila tím, že jí manžel splní, co jí na očích vidí. Mezi její oblíbená jídla patří kaviár a steak z nejluxusnějšího hovězího masa na světě, Wagyu. Ráda by, aby i jejich dítě mělo vytříbené chutě a tak přemluvila manžela, aby si zaletěli do Las Vegas právě na tyto dva pokrmy.

„Vegas má nejlepší japonské A5 Wagyu,“ zdůvodnila. „Byla bych tak zklamaná z dítěte, kdyby netoužilo po japonském A5 Wagyu nebo kaviáru,“ dodala. Steak Wagyu podle informací deníku Daily Mail může vyjít i na více než 4 tisíce Kč. Po odchodu z restaurace Linda vyjádřila svou touhu po diamantech a tak ji manžel vzal na nákupy. „Toužila jsem po kaviáru a to znamená, že dítě touží po kaviáru, takže jsme si šli dát. Nevím, jestli je kaviár bezpečný, ale víš co? Je to tak dobré, nesuďte mě,“ uzavřela.  

Video  Influencerky Leah a Cassidy si ve Francii objednaly talíř špaget s humrem za 12 tisíc!  - TikTok/thevacationtwins
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 13. ledna 2024 19:25 )

http­s://ww­w.da­ma.cz­/cla­nek/to­to-je-nejosklivejsi-zena-sveta-mrknete-na-jeji-fotky-od-miminka-do-dospelosti

paralenka ( 13. ledna 2024 08:23 )

A kde je ta krásná Linda? Marně hledám ... 😨

Zobrazit celou diskusi