Bývalá glamour modelka Katie Priceová v roce 2019 vyhlásila osobní bankrot. Její dluhy kvůli neúspěchu firmy s jejími parfémy a kosmetikou Jordan Trading Ltdve se vyšplhaly až do výše 3,2 milionu liber, tedy téměř 95 milionů korun. 

Dluhy nedokázala splatit

A v dluzích se podle všeho utápí slavná britská kráska opakovaně. Podle právníka Darragha Connella, který u soudu vypovídal, měla mít Katie již v minulosti různé dohody ohledně nesplacených pohledávek – jenže je stejně nedokázala splatit.

Přijde o polovinu příjmů

Neschopnost splácet by se ale nyní díky výroku soudu měla už brzy eliminovat a modelka by měla z velké části splatit všechny své závazky. Soud totiž vydal příkaz k platbě z příjmů, což znamená, že peníze se jí automaticky odečtou z jakéhokoli platu. Mezi zdroji Katiina příjmu byly uvedeny čtyři společnosti – mezi nimi i webové stránky OnlyFans s předplatným pro dospělé a agentura pro fotografování celebrit Backgrid. Priceová tak přijde o 40 procent svých příjmů, které se jí budou z účtu rovnou odesílat ve prospěch insolvenčních správců. Dluh by měla modelka splácet následujících 36 měsíců.

Silikonová dáma a matka pěti dětí se tak ocitla ve skutečné finanční nouzi. I když se o svých financích nebojí mluvit veřejně, k soudu se raději připojila vzdáleně a s vypnutou kamerou kvůli podezřívavosti přítomných z tajných záznamů. Je patrné, že hvězda trpí i značnými psychickými potížemi. 

Během své účasti v pořadu Channel 5 moderátora Jeremyho Vinea (58) v březnu 2023 se rozpovídala nejen o bankrotu, ale také o tom, jak v posledních letech bojovala s duševním zdravím.

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná hvězda internetu řekla, že za její popularitou stojí pobyt ve vězení. instagram.com/@buffmommyab

„Neměli byste se stydět, pokud máte bankrot, protože lidé z různých důvodů bankrotují. Za poslední tři roky jsem prošla opravdu, opravdu těžkým obdobím vzhledem k duševnímu zdraví a několika dalším věcem. A až si tím projdete, můžete dostat účty a všechno odložíte stranou, protože si s ničím nevíte rady,“ vysvětlovala Katie okolnosti svého finančního krachu. Loni v červenci se zároveň ostře ohradila proti zlým jazykům internetových trollů, kteří ji vinili z toho, že stále vlastní dům za 2,5 milionu liber (74 009 500 korun).

Fotogalerie
68 fotografií