Král Karel III., dříve známý jako Charles (75), s chotí Camillou (76), mají zřejmě plné ruce práce, a tak neměli čas na focení nových snímků. Koneckonců letos byla korunovace, tak proč nezrecyklovat krásné fotografie právě z ní? Proto na jejich přáníčku využili oficiální portrét, kde mají oba své koruny a vypadají velmi důstojně.

Více pozornosti na sebe ale upoutalo přání, které zveřejnili následník trůnu, princ William (41), jeho žena Catherine (41) a jejich děti  princ George (10 let), princezna Charlotte (8 let) a princ Louis (5 let). Ačkoliv dříve rodinné snímky většinou měla na starosti sama Kate, s postupem v hierarchii zřejmě přišla změna. Rodina se nechala zvěčnit fotografem Joshem Shinnerem, přičemž snímek působí, jako by vznikl někde ve studiu.

Je navíc černobílý, což je také v kontrastu s tím, jaké barevné a veselé obrázky dříve Kate, tehdy ještě coby vévodkyně z Cambridge, sdílela. Nutno ale říct, že jim to všem na fotce moc sluší, jsou velmi elegantní a sladění. 

Dámy, tedy Kate a Charlotte, mají obě na sobě džíny, zatímco William a starší syn George mají oba tmavé kalhoty, Louis pak podobné kraťasy. Charlotte a Louis navíc oba mají plátěné tenisky.  Rodiče stojí a každý jednou rukou objímá jednoho ze synků, čestné místo na židli uprostřed pak vyfasovala Charlotte.

V komentářích pod příspěvkem na instagramovém profilu The Prince and Princess of Wales se lidé různě dohadují, komu jsou královské ratolesti nejvíc podobné. U Charlotte je nejvíc ve hře prababička, královna Alžběta (†96), ale dále také William i Kate. Všichni mají ale jasno - ten čas až příliš letí. „Zastavte to! Vždyť já pamatuju, když se všechna tahle miminka narodila. A podívejte, jak už jsou velcí,“ nechápala jedna z fanynek královské rodiny. Hned několik lidí pak zmínilo, že princ George už vypadá jako vyložený elegán. A s tím svým výrazem v očích bude zřejmě brzy lámat dívčí srdce.

 

 

Video
Video se připravuje ...

Král a královna poprvé z balkonu paláce! Blesk TV a Reuters

Fotogalerie
147 fotografií

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan