Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Královské ratolesti v dospělosti: Frajer Archie a drsná Charlotte! Odhad, jak budou vypadat

/
  • Jak budou princátka vypadat jako dospělá?
    14. května 2023 ● 10:38

    Královská drobotina - a to hlavně děti princů Williama (41) a Harryho (38) - fascinuje celý svět. Jak ale budou malí raubíři vypadat, až vyrostou? Podívejte se na odhady webu Cosmetify!

  • 1.

    Princ Archie (3)

    Vizualizace Cosmetify představila prince Archieho (3) ve věku 21 let. Syn prince Harryho a „americké“ vévodkyně Meghan Markleové (41) je na ní oblečen do jednoduchého bílého trička a světle modré džínové bundy. Zrzavé kudrnaté vlasy má střižené na krátko a na tvářích mu raší strniště. Tmavě hnědé oči dodávají jeho pohledu na intenzitě.

    Kdo ale děti prince Harryho alespoň trošku zná, ten ví, že to v poslední době vypadá, že Archiemu jeho původně jasně rezavé vlásky tmavnou. Bude skutečně v dospělosti tak světlovlasý?

    Jeho zatím teprve roční sestra Lilibet je na odhady asi ještě moc malá. Její tvář se zatím nikdo „zdospělit“ nepokusil.

  • 2.

    Princ George (9)

    Rukám grafiků neunikl ani nejstarší syn prince Williama a princezny Kate, budoucí král Velké Británie, princ George (9). Toho vidíme na vizualizaci v jeho 27 letech. Na sobě má černý rolák a jakési hnědé tvídové sako, vlasy má střižené na krátko s pěšinkou na stranu a vousy hladce oholené.

  • 3.

    Princezna Charlotte (7)

    Jeho mladší sestru, princeznu Charlotte (7), grafici ztvárnili jako 25letou. Ruku fantazii zde popustil zřejmě především nějaký fanoušek Matrixu nebo goth estetiky. Dospělá Charlotte má vlasy obarvené na černo, černě nalíčené oči, tmavou rtěnku, černé tričko a černé sáčko.

  • 4.

    Princ Louis (5)

    Nejmladší z Williamových potomků, princ Louis (5), to trošku schytal. Už jako teprve 22letému mu grafici vytvořili na hlavě silně řídnoucí kštici jemných světlých vlásků a nadělili mu výraz, jako kdyby ho trochu děsilo, že je vůbec na světě. Na sobě má rudou vázanku s bílými puntíky a bleděmodrou košili s límečkem.

  • 5.

    Savannah Phillipsová (12)

    Grafici Cosmetify se asi natolik rozjeli, že u dětí Harryho a Williama nezůstali. Do parády si vzali také Savannah Phillipsovou (12), tedy vůbec nejstarší pravnučku zesnulé královny Alžběty II. (†96). Savannah pochází z linie princezny Anne (72). Je dcerou jejího syna Petera Phillipse (45) a jeho exmanželky Autumn Phillipsové (44), se kterou se v roce 2021 rozvedl.

    U Savanny zřejmě pro změnu zaúřadoval nějaký fanoušek herečky jménem Portia de Rossi (50) - protože přesně tak údajně 30letá aristokratka vypadá. Na grafice má dozadu pevně utažený drdol, má nalíčené obočí i oči a na rtech růžovou rtěnku. Na sobě má čistě bílou košili na knoflíčky s límečkem.

  • 6.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do galerie pod videem.

    Video
    Video se připravuje ...

    Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

    Fotogalerie
    289 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Uživatel_973012: Tady už je to zahlceno královskou rodinou. Ani v Anglii se o nich tolik nepíše, jak u nás. Jděte už s nimi do pryč

(14. 05. 2023 13:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy