Ačkoliv některá zahraniční média spekulují o tom, že je manželství prince Harryho a bývalé seriálové hvězdičky Meghan Markleové mrtvé, rozvod je na spadnutí a údajně by měli každý bydlet jinde, jejich chování na veřejnosti hovoří o něčem docela jiném. Poté, co si před zraky celého světa vyměňovali něžnosti na Invictus Games, což je akce pro vojenské veterány, si nyní dopřáli společnou dovolenou na nadmíru idylickém místě.

Velcí ochranáři životního prostředí si totiž opět dopřáli nějaké to zanechávání uhlíkové stopy letem na malý ostrov patřící Svatému Vincentovi a Grenadinám jménem Canouan. Tento ráj na zemi patří mezi místo vyhledávané různými celebritami – často sem jezdí například představitel Iron Mana Robert Downey Jr. (58), Leonardo DiCaprio (48) nebo třeba George Clooney (62) se ženou Amal (45).

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování „ubrečenými“ memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu zde byli spatřeni ruku v ruce při procházce po promenádě, zašli si spolu i do gurmánského podniku Yacht Clubu Sandy Lane a do přístavu v Glossy Bay. Dvojnásobná maminka Meghan na sobě měla panamský klobouk a háčkované maxišaty v barvě slonoviny, zatímco její manžel Harry dal prý přednost ležérnímu vzhledu v námořnických šortkách, bílé košili a žabkách.

Svědek, co je zahlédl, pak řekl magazínu DailyMail, že královský pár působil na první pohled velmi zamilovaně. „Vypadali šťastně. Když Harry vycházel z obchodu, venku lehce narazil do jednoho ze sudů a oba se smáli. Meghan ho pak vzala za ruku,“ popisoval. Jak pak bylo vidět na fotkách z příletu Harryho a Meghan do USA, své dvě děti, synka Archieho (4) a dcerku Lilibet (2), s sebou nevzali. Šlo tedy o romantiku ve dvou...
Fotogalerie
53 fotografií