Módní styl princezny z Walesu Catherine, která byla do smrti královny Alžběty (†96) známá především jako vévodkyně Kate, ohodnotila pro FEMAIL expertka Lisa Talbotová. Ta uvedla mimo jiné: „Kate zřejmě dává přednost zachování strukturovanějšího stylu, který nechává vyniknout její postavu."

Je pravda, že choť prince Williama (41) se i po porodu tří potomků pyšní útlým pasem a atletickou postavou, snad proto, že zkrátka vždy milovala pohyb. Podle Talbotové má každý svůj specifický styl, k němuž se přikláníme, což se pak projevuje ve střizích, barvách i značkách, které si vybíráme do svých šatníků.

„Jsou to ty, které nám dodávají sebevědomí, a proto je opakujeme pravidelně,“ naznačila tedy, jaký může být pravý důvod toho, proč Kate často volí identické oblečení vícekrát. Jistě v tom jistou roli sehrává trend udržitelnosti a snaha princezny neutrácet zbytečně moc peněz, ovšem teorie o tom, že oblíbené outfity nosí opakovaně už jen proto, že se v nich cítí dobře a sebejistě, dává rozhodně smysl.

Nejenže musí být neustále a za všech okolností elegantní, ale také má řadu povinností včetně společenských akcí a setkávání s řadou lidí. Kdyby jí bylo nepohodlně či nepříjemně, jistě by to nedokázala s takovou grácií, jak je u ní běžné.

„Kate je velmi klasická stylová osobnost, kterou nejčastěji vidíme v tradičnějších vzorech,“ vysvětlovala Lisa. Její styl je tak už zkrátka její značkou a odlišuje ji. 

Něžná bílá barva či slonovinový odstín, jindy černá a červená, dále puntíky na šatech a elegantní saka. To jsou zkrátka oblíbené módní kousky Catherine. Nebojí se pořizovat si modely, co se vzájemně podobají, případně rovnou některé oblečení vynášet vícekrát. A zatím jí to rozhodně vychází...

 

Video
Video se připravuje ...

Gratulace prince Williama a Kate youtube.com

Fotogalerie
95 fotografií