Na rozdíl od Kate Middletonové (41), která se pyšní titulem princezny z Walesu, Meghan Markleová obvykle své šaty „nerecykluje“. V dokonale sladěném outfitu za částku, kterou mnozí z nás nevydělají ani za celý rok, se vévodkyně ze Sussexu zpravidla ukáže maximálně jednou - jen tak totiž vyvolá jako správná celebrita ten patřičný dojem. Na galavečeru Women of Vision v New Yorku teď na sebe strhla pozornost svým zlatým outfitem, v němž vypadala jako bohyně.

Na akci, na které jí dělal doprovod její manžel princ Harry (38) a její maminka Doria Raglandová (66), dorazila ve zlaté róbě od módní návrhářky Johanny Ortizové (49) za 1850 dolarů (něco málo přes 40 tisíc korun). K těmto šatům, které původně měly ramínka, si obula zlaté sandálky od Toma Forda za 1350 dolarů (necelých 30 tisíc korun) a celek doplnila kabelkou Carolina Herrera Metropolitan Insignia za 1100 dolarů (24 tisíc korun). 

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Média informující o jejím specifickém módním stylu uváděla, že ani jeden kousek nevynesla nikdy předtím. Snad jedině kabelka této značky může být jejím příznivcům povědomá, je totiž pravdou, že na události Trooping the Colour v červnu 2018 vynesla podobnou, ale rozhodně ne stejnou - byla totiž v bílé verzi.

Vše doplnila hodnotnými šperky, z nichž alespoň jeden byl „recyklovaný“: zlatý náramek Cartier Love Bracelet za 7350 dolarů (160 tisíc korun), který nosí již několik let. Na levé ruce měla také diamantový náramek, který kdysi patřil princezně Dianě (†36). Odborníci odhadují jeho hodnotu mezi 18 a 150 tisíci dolarů (tedy závratných 391 tisíc až 3,2 milionů korun).

Ouška pak bývalé seriálové hvězdičce známé z Kravaťáků zdobily náušnice značky J. Crew, konkrétně vyprodaný design s křišťálovými kameny na kruhovém kruhu. Jejich cenu však žádný zahraniční web neudává. Když se to sečte, jenom za oblečení, boty a kabelku dala 4300 dolarů, tedy necelých 100 tisíc korun. Plus šperky, jejichž hodnota je nedozírná...

Nebylo pochyb, že se Meghan na akci cítila jako ryba ve vodě - i díky zájmu jinak vévodou a vévodkyní ze Sussexu nenáviděných fotografů. Její bodyguard ji hlídal jako korunovační klenoty, v nestřežený okamžik však (neúmyslně?) zašátral tam, kde málem již končí záda a začíná zadeček... Jak se můžete přesvědčit na snímcích, co tento moment zachycují, v naší galerii.

Fotogalerie
69 fotografií