Fergie a Diana se znaly od dětství, a když se královna lidských srdcí přivdala do britské královské rodiny, netrvalo dlouho a Sarah Fergusonová se se všemi seznámila – a všechny, včetně samotné královny, si získala na svou stranu. Nejvíc ale padla do oka princi Andrewovi... 

Mladý aristokrat se temperamentní zrzce zalíbil také, a když přišla žádost o ruku, nadšeně souhlasila. Z nejlepších kamarádek se tak měly stát švagrové!

Vévodkyně z Yorku teď v rozhovoru v The Kelly Clarkson Show na US TV popsala, jak probíhala její rozlučka se svobodou. A propálila pikantní tajemství princezny Diany. 

„Policistům nenaléváme!“

Přítelkyně se na Sářinu rozlučku se svobodou navlékly do kostýmů policistek a vyrazily do jistého klubu na pár drinků. Byly ale až moc přesvědčivé! „Sedly jsme si, přišel číšník a řekl: ,Promiňte, ale toto je zábavní podnik pouze pro členy. Policistům zde nenaléváme‘,“ popsala uvítání, jakého se jim dostalo. 

Zatčeny policií

Na cestě ven ale Diana vystoupila z role a obsluha poznala, že se o skutečné policistky nejedná. Obě ženy tak skončily zatčené kvůli vydávání se za strážkyně zákona! Fergie i Dianu pak skutečná policie naložila do policejní dodávky. 

Vévodkyně vzpomínala, že si tehdy obě raději otočily zásnubní prsteny kamenem dolů. Hladová Diana se pak pustila do brambůrek, které v dodávce našla... 

Nakonec všechno dopadlo dobře, a jakmile policisté zjistili, koho vlastně zatkli, obě ženy zase propustili na svobodu. „Lidé mi pořád říkají, že mi musí strašně chybět. Ale ona je pořád se mnou,“ svěřila se Fergie o své kamarádce. 

 

Video
Video se připravuje ...

Forejt k 25 letům od smrti princezny lidských srdcí: Diana udělala z královské rodiny lidi! Vera Renovica

Fotogalerie
154 fotografií