Autobiografický román Spare (Náhradník) je celosvětovým bestsellerem. Všichni touží nahlédnout do soukromí buckinghamského paláce i rodinné idylky rusovlasého prince a jeho manželky, seriálové hvězdičky Meghan Markleové (41). Mnozí čtenáři si však všimli, že Harry trpí podivnou fixací na své přirození. Věřte tomu nebo ne, ale princ ve své knize zmínil svůj penis v mnoha obměnách více než 15x. 

Zavzpomínal například na to, jak přišel o panictví na poli za hospodou, a bez okolků popsal i poněkud bizarní historku s omrzlým penisem, který ho pak potrápil na svatbě jeho staršího bratra prince Williama (40) a princezny Catherine (41), která byla tehdy známá „pouze“ jako Kate Middletonová. Harryho až nečekaná otevřenost byla možná inspirací pro výrobce erotických hraček, aby si skrze vévodu ze Susexu udělali originálním způsobem reklamu. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

V ulicích se objevily billboardy se sexuální pomůckou, která se při jistých praktikách využívá k ucpání úst. „Mlčeti zlato, Harry,“ píše se velkými písmeny na plakátu a o něco menšími písmeny je dole uvedená webová adresa, kde se dají tyto „náhradní / náhradnické roubíky“ (v originále „spare ball gags“) sehnat ke koupi. Zmíněná společnost své počínání i komentovala – podle nich šlo o „hravou reakci“ na princova slova.

Firma uvedla, že sice stojí na straně Harryho a Meghan, oceňují, že zmiňují důležitá témata, jako je rasismus, misogynie a šikana ve Spojeném království a v královské rodině, ale některé z princových výroků už byly prostě silně za hranou, spadající do kategorie ‚příliš mnoho informací‘“, jak prohlásila podle webu Newsweek.com vedoucí reklamního oddělení firmy Lovehoney Johanna Riefová. Nelze jim rozhodně upřít smysl pro humor, co myslíte?

Fotogalerie
68 fotografií