Nejmarnivější je podle expertů monacká kněžna Charlene (44), která na garderobu vynaloží v průměru téměř 48 tisíc korun denně! Aspoň tak to vyčíslil módní web »UFO No More«, podle něhož v loňském roce kněžna ukázala nové »hadříky« za téměř 18 milionů korun!

Ale ani ostatní princezny nejsou zrovna skromné. Na druhém místě je, byť jen s necelou třetinou výdajů, řecká princezna Maria-Olympia (26). Ta za oblečky a doplňky utratila přes 5,5 milionu korun.

Na třetí příčce pak stojí Catherine, princezna z Walesu (40), s více než 5,2 miliony korun. Jiný zdroj, deník Daily Mail, operoval před nedávnem se sumou lehce nižší (4,8 mil. Kč), je také třeba vzít v potaz, že se zúčastnila celkem 90 oficiálních akcí, přičemž pro drtivou většinu z nich musela mít nový outfit.

Dohromady trojka urozených parádnic utratila za oblečení v roce 2022 kolem 29 milionů korun!

Video
Video se připravuje ...

Nejhorší chvíle britské královské rodiny odhaluje pátá řada Koruny! Netflix, idh

Pořadí fintilek

Na dalších místech následují švédská princezna Sofie (38), lucemburská velkovévodkyně Marie Tereza (66), vévodkyně Meghan (41), belgická královna Mathilda (49), dánská korunní princezna Mary (50), hraběnka Sophie z Wessexu (57) a princezna Beatrice (34).

Fotogalerie
44 fotografií