Po smrti své matky Diany(†36) měli princové Harry a William jeden ve druhém oporu, jako v nikom jiném na světě. V dobách dospívání byli takřka nejlepšími přáteli. S čímkoli, co se dělo, se mohli jeden druhému svěřit, navzájem se pochopili a podrželi – zkrátka jako správní bráchové.

Princové se navíc narodili do takového života, jaký ostatní zřejmě nikdy zcela nepochopí. Podle zdrojů z okolí královské rodiny se teď ovšem zdá, že je všemu konec. Spory posledních let, které dovršil nový dokument, všechno zpřetrhaly.

Součástí kontroverzního dokumentu s názvem Harry & Meghan je například i Harryho vyprávění, jak na něj bratr William (40) před babičkou Alžbětou II. (†96) naštvaně křičel kvůli „Megxitu“. 

Podle Harryho také William porušil slib, který si bratři dali; totiž že proti sobě nikdy nepostaví své mediální týmy. William podle Harryho „uvízl“ v instituci, do které se oba narodili. No, nic pěkného. 

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Skončili spolu?

To samozřejmě nezůstalo bez následků. „Myslím, že tohle je konec. Skončili spolu,“ uvedl zdroj z blízkosti královské rodiny pro web Page Six

Známá expertka na královskou rodinu Katie Nichollová (45) jen souhlasí. „Vzhledem k obviněním, se kterými Harry vyrukoval v posledních třech dílech dokumentu, si myslím, že opravdu už není šance, že by to spolu vyřešili,“ uvedla pro Entertainment Tonight

„I kdyby to William neviděl, a co vím, tak to skutečně neviděl, nemůže nezaregistrovat titulky v médiích. Bude si moc dobře vědom toho, jak mu to ničí reputaci,“ myslí si Nichollová.

Přivlastnil si Dianu

 „Přijde mi, že si Harry monopolizoval Dianin příběh jako svůj vlastní, a i to musí být pro Williama bolestivé,“ uvedla později pro magazín Ok!.

Stejně to vidí i nejmenovaný přítel slavných bratrů. „Všechny vztahy stojí na důvěře a pro členy královské rodiny, kteří žijí svůj život v záři reflektorů, to platí dvojnásob,“ uvedl pro Daily Mail. 

„Princ je velmi uzavřený. To, co Harry předvádí, je naprostý opak všeho, čemu věří... Hodně lidí si proto myslí, že není moc pravděpodobné, že by se ještě někdy usmířili. Už toho bylo moc,“ dodal. Jak to skutečně dopadne, to uvidíme až za pár let...

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
116 fotografií