Kdyby s ním nebyla, nikdy by nepřišla o tátu. To si alespoň myslí princ Harry o své manželce, Meghan Markleové. V novém šestidílném dokumentu Harry & Meghan, jehož první tři epizody zveřejnil Netflix 8. prosince, se princ se svým pocitem viny otevřeně svěřil. 

„Předtím otce měla, a teď už ho nemá,“ říká Harry v seriálu. „A já jsem to podpořil. Kdyby nebyla se mnou, její táta by pořád byl její táta,“ nechá se slyšet. 

Rozpory mezi Meghan a jejím otcem v určitou dobu plnily média po celém světě. V jednu chvíli dokonce Thomas Markle pobíral peníze od britských paparazziů, aby zinscenoval fotografie, jak se chystá na svatbu své dcery.

Ve třetí epizodě dokumentu pak Meghan prozradila, že se leccos od otce dozvěděla až z médií. Například fakt, že nepřijde na její svatbu, se dočetla na portálu TMZ. „Zjistila jsem, že nepřijedeš na naši svatbu... přes bulvár!“ vykřikla v dokumentu dotčená vévodkyně. 

Jen pár dní před svatbou pak média otiskla informaci, že Thomas Markle skončil v nemocnici, údajně s infarktem. „A najednou říkají, že je v nemocnici... Zeptala jsem se, co se stalo? Prosím, jenom mi to zvedni,“ popisuje vévodkyně v novém díle komunikaci přes SMS zprávy. Zatímco ale americký kameraman s médii čile komunikoval, pro svou dceru měl pouze mlčení.

Během nechvalně proslulého rozhovoru s Oprah Winfreyovou (68) v roce 2021 Meghan uvedla, že jednání svého otce považuje za zradu a zřejmě se s ním už nikdy neudobří. Na vnoučata tak Markle může zřejmě zapomenout.

Video
Video se připravuje ...

Síkela varuje před další zimou! Neuvěřitelně drzé zlodějky a potrestá král Harryho a Meghan? Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Policie ČR

Fotogalerie
133 fotografií