Zatímco malý Archie Harrison (3) se narodil ještě v dobách, kdy Harry a Meghanpracovali pro monarchii (6. května 2019), a absolvoval tak s rodiči i některé oficiální povinnosti, jeho sestra Lilibet Diana přišla na svět až po odstěhování rodiny do Ameriky (4. června 2021). 

Dceru, kterou pojmenovali po Harryho matce a babičce, manželé prakticky neukazovali. Jako miminko se objevila na společném vánočním přání, a o rok později rodiče vyrazili dech všem fanouškům vůbec prvním zveřejněným portrétem holčičky. 

V novém šestidílném dokumentu Harry & Meghan, jehož první tři epizody vyšly ve čtvrtek 8. prosince, se všem zvědavcům konečně dostalo nových záběrů, které z dívenky odhalují více.

Najdeme v něm například černobílou selfie Meghan v zrcadle, na které v náručí drží Lilibet ještě jako miminko. Snímek pravděpodobně vznikl v dětském pokojíčku jejich luxusního sídla v kalifornském Montecitu. 

Dokument obsahuje i snímek Harryho, jak novorozenou dceru v zavinovačce opatrně líbá na čelíčko, nebo jak s Lili sedí na gauči a cosi si čtou. 

Holčička zjevně roste jako z vody. Ve svém podcastu Meghan nedávno prozradila, že už i chodí! Snaží se prý udržet krok se starším bráškou, ze kterého vyrostl pěkný neposeda. 

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
90 fotografií