Sestava aktuální série reality show I'm A Celebrity… Get Me Out of Here ještě sice není široké veřejnosti zcela známa, nicméně je už jisté, že diváci se mohou těšit třeba na účast komika Seana Walshe (36), moderátora a DJe Chrise Moyles (48) či hudební ikony Boye George (61). Slavný umělec prý dostane nejvyšší honorář v historii soutěže. Největším lákadlem pro diváky má být ale někdo docela nečekaný: člen britské královské rodiny. 

Svou účast podle deníku The Sun přislíbil (a smlouvu s tvůrci projektu podepsal) Michael James Tindall (43), bývalý hráč ragby a manžel Zary Phillipsové (41), nejstarší vnučky nedávno zesnulé královny Alžběty II. (†96).

Se Zarou, dcerou princezny Anny (72), se Mike oženil před 11 lety a mají spolu tři děti. Dcery Miu (8) a Lenu (4) a nejmladšího synka Lucase (1).

Video
Video se připravuje ...

Vnoučata královny drží stráž u rakve babičky Alžběty II. Reuters

Ti všichni si jistý čas budou muset poradit bez svého milovaného tatínka, jelikož se tato dobrodružná show, při kterých mnozí ukáží, co v nich vlastně dřímá, natáčí až v daleké v australské džungli. Detaily podmínek účasti Tindalla jsou přísně tajné, předpokládá se však, že jeho přítomnost v soutěži zaručí pořadu vysokou sledovanost. Pustí si ho totiž i ti příznivci britské královské rodiny, které by show jinak vůbec nezajímala...

Fotogalerie
38 fotografií