Snoop Dogg, vlastním jménem Cordozar Calvin Broadus, se o královně Alžbětě II.  rozhovořil začátkem letošního roku v rozhovoru s DJem Whoo Kidem (49, vlastním jménem Yves Mondesir). Prozradil, že mu panovnice v devadesátých letech minulého století takzvaně zachránila zadek.

Obvinění z vraždy

Snoop Dogg měl tehdy vystupovat ve Velké Británii, na krku měl ale obvinění z vraždy prvního stupně kvůli zastřelení člena konkurenčního gangu Philipa Wolderramariama v roce 1993. O tři roky později byl viny zproštěn, v době plánovaného koncertu byl ale stále obviněný. 

Vyhoďte ho ze země!

A to se pochopitelně Britům vůbec nelíbilo. Média pořádně rozmázla, že jim má do země přijet koncertovat obviněný vrah a veřejnost proti akci začala protestovat. Když rapper do země dorazil, objevovaly se v novinách titulky žádající jeho vyhoštění. 

Zasáhla královna

Snoop Dogg už se s koncertem pomalu loučil, pak ale prý zasáhla sama královna. „Je to babička Harryho a Williama, chápeš? Určitě přišli a říkali 'Babi, prosím, pusť ho sem, babi. Je v pohodě. Milujeme jeho muziku',“ řekl rapper. 

„Víš co, Harry, pustím ho sem kvůli tobě. Nakonec není tak špatný. A je docela hezký. Dobře, pustím ho sem,“ prozradil Snoop Dogg, jak si představuje  královninu tehdejší reakci. „Chápeš? Díky, královno, miluju tě, baby. Královna je moje holka,“ uzavřel. Že by snad královna tajně milovala gangsterský rap?

Video
Video se připravuje ...

Britové nadávají Macronovi, poslední cesta královny a reakce Žilkové na těhotenství Agáty Bára Horáková

Fotogalerie
483 fotografií