Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zákulisí jubilea královny Alžběty II.: Divočina v oknech paláce! Co tam dělala Kate, Camilla a princátka?

/
  • Zákulisí jubilea královny Alžběty II.: Divočina v oknech paláce! Co tam dělala Kate, Camilla a princátka?
    3. června 2022 ● 05:00

    70 let na trůně? To už si říká o velké oslavy! Královna Alžběta II. (96) to letos opravdu pojala velkolepě, jenže jednu věc ohlídat nemohla - a vlastně to asi nezvládne nikdo na světě. Leccos o tom, jak velkou slávu brala samotná královská rodina, totiž odhalili její nejmenší členové. Stačí se podívat do oken paláce, abyste měli jasnou představu, kdo si to užíval a kdo se celý den spíš nudil.

  • 1.

    Na výzvědech

    Zvědavost je zkrátka vlastnost, která k dětství patří. Není divu, že se tak všechna královská drobotina záhy nahrnula do okna a nakláněla se ven, aby vše dobře viděla. Princ George (8) měl jednu chvíli trochu pusu dokořán a jeho mladší brácha o něčem asi dost úpěnlivě přemýšlel.

  • 2.

    George jako Grinch

    Tady zřejmě maminka svým dvěma starším dětem trochu domlouvala, ale i když je vévodkyně Kate obvykle veřejností velmi chválená za svůj přístup k potomkům, tentokrát ani ona nic nezmohla. Princezna Charlotte se sice usmívala, ale George se zrovna zašklebil tak, že začal připomínat filmového Grinche.

  • 3.

    Charlotte se opičila

    Netrvalo dlouho a role se obrátily. George už zase působil jako dokonalý gentleman, i když trochu znuděný. Zato Charlotte (7) se trochu opičila a předvedla, že i ona umí udělat pořádný škleb. Tohle že má být princezna?

  • 4.

    Salutující princ Louis

    Pro nejmladšího Louise (4) to byl přece jen asi nejsilnější zážitek. Chvíli ho to dokonce bavilo natolik, že z okna paláce zasalutoval. Pobavilo to i jeho maminku Kate, která se nad ním skláněla. Mohla na něj být pyšná, jenže dlouhého trvání to nemělo. Sotva zmizela z dohledu, Louis se začal tvářit dost otráveně.

  • 5.

    Mona Lisa, tedy Kate

    A chtělo by se skoro říct - po kom to ty děti asi mají? Vévodkyně z Cambridge, ač je obvykle ztělesnění dokonalosti, také předvedla, že je jen člověk a nedokáže se pořád jen usmívat. Nutno ale dodat, že i lehce zamračené jí to pořád sluší. Zkrátka taková britská Mona Lisa.

  • 6.

    Divící se Camilla

    Hodně času během prvního slavnostního dne trávila Kate se svou tchyní Camillou (74). Přijely spolu kočárem. A dokonce i z okna paláce přihlížely slavnostem bok po boku. Někdo by měl ale možná budoucí britské královně a choti prince Charlese (73) připomenout, že divit by se měla se zavřenou pusou.

    Fotogalerie
    109 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Milla: Někdo by vám měl říci že se nedá mluvit se zavřenou pusou takže ji Camilla musela otevřít.Ale možná je to pro Plesk překvápko.

(12. 06. 2022 04:37)

Milla: Kdepak loňské Timesy jsou...Jejich prestiž už dávno vyletěla komínem,dneska je kvalitní spíš Faily Telegraph,třeba.

(05. 06. 2022 00:53)

Jokl: Ty ole,uvědom si,že čteš Blesk a ne Timesy.

(03. 06. 2022 08:50)

kov3: Tak úbohé komentáre, ako sú pod fotkami, som teda už dávno nečítal....Hodné Pulitzerovej ceny...

(03. 06. 2022 08:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy