Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Netradiční vánoční vzkaz Williama a Kate: Tajemství jejich přání!

/
  • Rodina prince Williama a vévodkyně Kate
    16. prosince 2021 ● 11:00

    Letošní fotografie na vánoční pohlednice rodiny prince Williama (39) a jeho manželky Kate (39) mnohé překvapila. Rodina následníka trůnu se totiž nechala zvěčit mimo území Velké Británie a na snímku je ještě řada dalších zvláštností! A detaily prozradily opravdu hodně...

  • 1.

    Zvláštní lokalita

    Fotografie, kterou použije rodina prince Williama na vánoční přání, překvapila už tím, kde byla pořízena. Nestalo se tak totiž ani ve Velké Británii, ani nikde jinde na území Commonwealthu, ale v Jordánsku na Blízkém východě. 

    Země má zvláštní význam pro vévodkyni Kate. Ta tady v dětství strávila dva roky, když zde její tatínek pracoval pro aerolinku British Airways. Do Jordánska letos rodina letěla na utajenou soukromou dovolenou.

     

    Kate se netají tím, že by svým dětem přála co možná nejnormálnější dětství. Zřejmě jim tak chtěla přiblížit to svoje.

  • 2.

    Barvy

    Zatímco Charlotte (6) a Louis (3) jsou slazeni do modré, William, Kate a George (8) jsou oděni do olivově zelené. Zemské odstíny barev symbolizují mír a harmonii, které jsou s obdobím Vánoc neodmyslitelně spojené.

     

    Mnozí fanoušci si také myslí, že slazení barev u malého George a táty Williama dává smysl - George po něm přece jenom jednou možná převezme královský trůn. 

  • 3.

    Charlotte a Louis

    Pozornosti fanoušků neunikl ani fakt, jak k sobě barevně ladí prostřední Charlottka a nejmladší Louis. Zatímco princezně to moc sluší v modrých šatech značky Mango, Louis má na sobě modré pruhované tričko britské oděvní značky pro děti Rachel Riley.

    To přitom nemusí být vůbec náhoda: není tajemstvím, že mezi sestrou a mladším bráškou existuje úzké pouto, které zachycuje například fotografie z jejích třetích narozenin, na které se k bráškovi ochranářsky tiskne. 

  • 4.

    Princova kolena

    Další zvláštností je volba oděvu prince Williama. Ten totiž na veřejnosti svá kolena ukazuje jen výjimečně. Šortky obléká jen při sportovních událostech a jinak je vždy viděn jen v dlouhých kalhotách. Na vánočním přání má ale kraťasy. Ukazuje tak, že fotografie vznikala v čase, kdy mohla být rodina skutečně uvolněná a šťastná.

  • 5.

    Projev náklonnosti

    V královské rodině není zvykem, aby se k sobě partneři na veřejnosti nějak zvlášť měli a veřejně si projevovali svou náklonnost. To obvykle platí i pro Kate a Williama, kteří perfektně dodržují dekórum.

    Na letošním vánočním přání ale udělali překvapivou výjimku a jeden druhého něžně drží za kolena. Když přijde na oficiální fotografie královské rodiny, nic přitom nebývá ponecháno náhodě...

    VIDEO: Vévodkyně Kate vs.princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! Videohub

    Fotogalerie
    208 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy