Vévodkyně Kate je často titulována jako modní ikona, a kdykoli na sebe obleče nějaký kousek, je v mžiku spolehlivě vyprodán. Své pověsti naprosto dokonale dostála i na premiéře nové bondovky Není čas zemřít. Tam vyrazila společně se svým manželem Williamem (39), tchánem Charlesem (72) a tchyní Camillou (74).

Na luxusním galavečeru se objevila ve zlatých šatech na míru z dílny své oblíbené návrhářky Jenny Packham (56), jejichž cena se odhaduje až na necelých 83 tisíc korun. Doplnila je náušnicemi luxusní jihoasijské značky O'nitaa za bezmála 8 600 korun, které byly vyrobeny v Pákistánu, a zlatými koženými lodičkami Aquazzura za více než 16 tisíc. A elegantní róba rozhodně nebyla krokem vedle.

 „Middleton. Kate Middleton," vtipkují fanoušci na sociálních sítích, kde masy lidí nadšeně sdílejí snímky vévodkyně s obdivnými popisky. Krásná vévodkyně k sobě na premiéře přitáhla nakonec více pozornosti než samotní herci. 

Ti jí to ale evidentně neměli nijak za zlé. V rámci své návštěvy si potřásla rukou jak s hereckými hvězdami filmu, tak i s hudebnicí Billie Eilish (19), která ke snímku tvořila muziku, nebo dalšími významnými členy filmařského týmu. A všichni byli naprosto okouzleni. 

VIDEO: Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! 

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! Videohub

Fotogalerie
55 fotografií