James Middleton (34) se sice s Alizée Thavenetovou (32) zasnoubili už v září 2019, kvůli nepříznivé situaci ohledně pandemie viru covid-19 však museli svatební obřad dvakrát odložit. Dlouho očekávaná svatba se nakonec uskutečnila ve francouzském Provence a účastnilo se jí na 50 hostů. 

Mezi nimi pochopitelně nechyběla ženichova starší sestra Kate Middletonová se svým mužem, princem Williamem (39), a jejich třemi dětmi. Veselka by se však nemohla uskutečnit i bez dalších důležitých členů rodiny – bez Jamesových psů. Známý milovník němých tváří má totiž celou smečku, pejsky jménem Ella, Zulu, Inka, Luna, Mabel a Nala.



Má k nim velice blízký vztah, často se s nimi projíždí po Londýně na kole (přičemž pejsci sedí ve speciálně upraveném vozíčku před kolem), a netají se ani skutečností, že to byli právě jeho chlupáčci, kteří mu pomohli v době, kdy se potýkal s depresemi. Fenky Ella a Mabel mu dělaly na svatbě družičky. Fence Elle prý James dokonce vděčí za to, že ho seznámila s Alizée. V jednom klubu v Chelsea se totiž Ella k neznámé dívce velice měla, když si ji bratr vévodkyně z Cambridge šel odvolat, spletla si ho Alizée s číšníkem a chtěla si u něj objednat.

VIDEO: Je tohle Kate Middleton? Na Václaváku vyvolala šílenství!

Video
Video se připravuje ...

Je tohle Kate Middletonová? Na Václaváku vyvolala šílenství! David Turek, Lukáš Červený

Nevěsta Jamese Middletona nyní také pro magazín Hello! přiznala, že si ve svůj speciální den v Bormes-les-Mimosas na sebe oblékla svatební šaty své tchyně Carole Middletonové (66). „Skvěle mi sedly a byly přesně takové, jaké jsem chtěla. Vždy mi dělalo starosti, že se svatební šaty nosí vždycky jenom jednou, a tak bylo úžasné dát tak krásným šatům druhý život,“ vysvětlila plavovlasá finanční analytička. Šaty poprvé „vynesla“ Carole v červnu 1980 během svatebního obřadu s Michaelem Middletonem (72).

„Když jsem mluvila o svatebních šatech s Carole a sbírala nápady během lockdownu pro inspiraci, vyzkoušela jsem si její svatební šaty a zamilovala jsem se do nich,“ svěřila se Alizée. Přestože jsou tedy tyto šaty staré neuvěřitelných 41 let, jejich střih je zcela nadčasový. Novopečená manželka Jamese Middletona je doplnila už jenom lehkým make-upem, který podtrhl její přirozenou krásu, a nikterak složitý nebyl ani její účes. Ženich zase svolil světlý oblek od světového módního návrháře Ralpha Laurena a modrou košili.

Svatbu Jamese a Alizée vedl starosta a novomanžele čekal tradiční francouzský svatební obřad, během kterého se hovořilo jak anglicky, tak francouzsky. Došlo dokonce i na čtení z humoristické knihy What I Learned About Love I Learned From My Dog (volně přeloženo „Co jsem se dozvěděl o lásce, to jsem se naučil od svého psa“). Svatební hostina se pak odehrávala v Chateau Leoube, která se nachází na vinici, odkud pocházejí ta nejlepší francouzská růžová vína. „Vypilo se mnoho lahví vína a všichni se dobře bavili,“ prozradil deníku DailyMail zdroj z okolí novomanželů.
Fotogalerie
34 fotografií