Oblíbené sesterské duo se v kauze ,šokující memoáry, které mohou rozvrátit britskou monarchii', postavilo na stranu jejich autora. Beatrice a Eugenie, sestřenice vévody ze Sussexu, mají se svým bratrancem zřejmě jako jediné pochopení.

„Princezny věří, že spouštěčem Harryho kontroverzního kroku vydat paměti byla všudypřítomná ignorace. Jeho hlas nebo názory královská rodina zřídkakdy vyslyšela,“ prozradil serveru Daily Mail zdroj z paláce s tím, že ho rodina spíše vnímala jako dvorního šaška než seriozního člena klanu. „Pokud by vznesl něco vážného, monarchové by nejspíš jen protočili panenky,“ dodal zdroj.

Eugenie má s Harrym velmi blízký vztah a má se za to, že u jeho seznámení s Meghan Markleovou (39) sehrála klíčovou roli. I tak ji podle zdroje první zprávy o plánované knize mírně zaskočily, stále je však jednou z mála, která se Sussexy v Kalifornii udržuje kontakt.

Její současnou rezidenci ve Frogmore Harry ostatně dvakrát využil jako dočasné útočiště při svých krátkých návštěvách Londýna – poprvé během dubnového pohřbu prince Philipa (†99), podruhé u příležitosti odhalení nové sochy princezny Diany (†36) v den jejích nedožitých 60. narozenin.

VIDEO: Princ William a Harry

Video
Video se připravuje ...

Princ William a Harry Reuters

Fotogalerie
82 fotografií