Zdroj blízký princi z Walesu serveru Daily Mail nastínil Charlesův plán na soukromé povečeření s odloučeným synem po jeho krátkodobém návratu do Británie na konci června. Harry přiletěl do Londýna odhalit sochu své zesnulé matky princezny Diany (†36).

„Bylo mi řečeno, že se Charles – který v době ceremonie cestoval po Skotsku – chystal vrátit do Londýna a podiskutovat s Harrym všechno, co se v posledních měsících seběhlo, zejména po jejich interview s Oprah Winfreyovou,“ řekl listu zdroj.

Dodal, že Charles byl ze schůzky se synem značně nervózní, neboť ho děsila představa, že by si Harry otcovo případné faux-pas vyložil špatně a překroucenou verzi postoupil své manželce Meghan Markleové (39).

Zda k večeři mezi princi nakonec došlo, zdroj v tuto chvíli netuší. Pokud však Charles plánoval soukromé rozmluvy se synem, je to významný krok kupředu. Následník trůnu si od vévodů dosud udržoval značný odstup, zejména poté, co Harry v novém dokumentu o duševním zdraví zkritizoval jeho tvrdou výchovu.

VIDEO: Princ William a Harry

Video
Video se připravuje ...

Princ William a Harry Reuters

Fotogalerie
96 fotografií