V epizodě dokumentární minisérie The Me You Can’t See promluvil Harry o traumatickém dospívání způsobeném „genetickou“ bolestí kolující v rodině. V křesílku před moderátorkou Oprah Winfreyovou (67) obvinil svého otce Charlese (72), že se nepokusil rozetnout začarovaný kruh bolesti a místo toho tvrdil, že když v dětství trpěl on, budou trpět i jeho děti.

I když se Harry v rozhovoru o svého bratra příliš neotíral, Williama

princ William (vévoda z Cambridge)
 

další kritika královské rodiny rozhněvala. „William má pocit, že by Harry měl své problémy řešit v soukromí. Nedokáže pochopit, proč v televizi pokračuje v poškozování vlastní krve,“ přetlumočil princovu reakci serveru Us Weekly zasvěcený zdroj.

 

William údajně chápe problematiku duševního zdraví a souhlasí s tím, aby se o ní více hovořilo. „Jen mu nejde do hlavy, proč Harry pořád dokola hází svou rodinu přes palubu,“ doplnil zdroj.

Před pár dny se ke kritice své výchovy měl ozvat i zdrcený princ Charles. „Velmi ho to zraňuje, je to citlivý muž a tyto osobní útoky ho hluboce zasáhly. Nerozumí, proč mu to Harry dělá. Pro Harryho udělal první poslední, pomohl mu se svatbou, dokonce i se stěhováním do Kanady, i když to Harry popírá,“ pověděl serveru The Sun zdroj.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
76 fotografií