Oproti ostatním žebříčkům se v případě nejžhavějších holohlavých pánů nijak nehlasuje, nýbrž sčítá množství zmínek o jejich sexappealu na internetu. Podle analýzy specialistů na plastickou chirurgii společnosti Longevita, na kterou upozornil britský list The Sun, se slovní spojení „Princ William“ a „sexy“ nacházelo v 17,6 milionech záznamů na Googlu. Analytici do výsledků započítávají všechny články z blogů, lifestyle webů, sociálních sítí nebo diskusních fór.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Obrovský náskok má plešatící, nikoliv plešatý britský následník trůnu před takovými sex idoly, jako je zápasník Mike Tyson či herci Dwayne "The Rock" Johnson a Jason Statham, již si na svém drsném maskulinním vzezření bez vlasů postavili kariéru. Tyson ostatně skončil na druhém místě za princem Williamem s celkovým počtem 8,8 milionů záznamů, tedy o polovinu menším.

Na třetím místě se umístil Statham se 7,4 miliony zmínek, čtvrté místo obsadil rapper Pitbull s 5,4 milionem ód na jeho lesklou hlavu, páté si pro sebe uzmul Michael Jordan s číslem 5,3 milionů, šestou příčku s o milion nižším výsledkem získal boxer Floyd Mayweather. Po něm následují herečtí plešouni John Travolta (3,8), Bruce Willis (3,3), zmíněný Dwayne Johnson (2,6) a Vin Diesel (2,3).

VIDEO: Princ William jako král parketu

Fotogalerie
83 fotografií