Pippa Middletonová a James Matthews (45), její choť, se radují z krásné novinky: dočkali se svého druhého potomka. Jejich dvouletému synkovi Arturovi přibyla sestřička! Pippa, mladší sestra Kate Middletonové, manželky prince Williama (38), následníka anglického trůnu, porodila v pondělí 15. března ve 4.22 ráno dcerku, které dali jméno Grace Elizabeth Jane Matthewsová. Holčiččina prostřední jména odkazují na její babičky, Carole Elizabeth Middletonovou (66) a Jane Matthewsovou (69). Jméno Elizabeth ale může být také jemným odkazem na královské vazby v jejich rodině.

Maličká Grace se stala již pátým vnoučátkem rodičů Pippy, Michaela (71) a Carole Middletonových. Dívenka je totiž ještě sestřenicí tří princátek – George (7), Charlotte (5) a Louise (téměř 3). Kromě staršího brášky má ale také dva bratrance z otcovy strany rodiny: Theodora Fredericka Michaela (2) a Gigi Margaux (5 měsíců), což jsou děti Spencera Matthewse (32) a jeho manželky, krásné irské modelky Vogue Williamsové (35).

VIDEO: Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middletonové

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middletonové youtube

Přestože v případě svého prvního těhotenství si Pippa všechny detaily úzkostlivě střežila jenom pro sebe a pro své nejbližší a jméno prvorozeného synka Arthura oznámila světu až měsíc po jeho narození, v tomto případě již nebyla tak tajemná. Dokonce je známo, že dítě při narození vážilo 6 liber 7 uncí, tedy skoro tři kilogramy. „Matce i dítěti se daří dobře,“ prozradil magazínu Hello! zdroj z blízkého okolí celosvětově známé rodiny. „Miminko je dokonalé, každý má z téhle nádherné novinky velkou radost.“

To, že je Pippa v jiném stavu, přitom uniklo na veřejnost až v prosinci loňského roku. Pár sice tyto zvěsti oficiálně odmítl komentovat, mnozí ovšem právě jejich mlčení brali jako potvrzení skutečnosti. Své těhotenské bříško ukázala tmavovlasá kráska na počátku března při procházce v Londýně. Pod kabátem se jí jasně vydouvalo bříško, ale těžko se tehdy dalo odhadnout, v jakém může být měsíci – a přitom už byla, jak se lidově říká: »na rozsypání«!

VIDEO: Svatba Pippy Middletonové: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middletonové: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Fotogalerie
71 fotografií