Od odchodu z královské rodiny v březnu letošního roku Meghan Markleová a princ Harry (35) pobuřují veřejnost téměř každým svým gestem. Většina přešlapů se pak dotýká „Firmy“, jak se rodině často přezdívá. Jenže kontroverzím, není-li to přímý zásah do jejich soukromí, například vyzrazení utajených informací, nemohou učinit přítrž, a tak pokračují odcizení vévodové ze Sussexu v páchání škody, jako by se nic zvláštního nedělo.

Buckinghamský palác má ovšem v rukávu jeden opravdu potupný způsob, jak to vévodkyni alespoň částečně vrátit a nepřímo jí dát najevo nesouhlas s jejím počínáním.

Na oficiálních webových stránkách královské rodiny se po svatbě Meghan s Harrym objevil její životní příběh, aneb jak se z obyčejné herečky stala manželkou prince. Mimo jiné ji autor textu nesčetněkrát oslovil jako Její královskou Výsost. Tento významný titul ovšem před pár dny z jejího životopisu zmizel. Místo toho se z Meghan stala „ona“ a v dalších částech textu je oslovována už pouze jako vévodkyně.

Video: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Kromě této lehké degradace se palác rozhodl odstranit úryvky o jejím životě před vstupem do rodiny, jako například o čem byl její blog The Tig. Místo toho zmínil její náhlý útěk do Spojených států. Palác ovšem není jediný, kdo si někdy pohrál s jejím životem.

Těsně před zásnubami v roce 2017 neznámý uživatel poupravil její stránku na Wikipedii. Zmizel například odstaveček o její průlomové roli v televizní soutěžní hře Deal or No Deal, kde coby hosteska držela kufřík číslo 24 a na požádání ho otevírala, aby ukázala, zda je v něm daná suma či nikoliv. Zda se korekce chopila sama Meghan, není známo, IP adresa patří agentuře, v níž nemá vévodkyně záznam o spolupráci. Není však pochyb, že za tím stojí člověk z jejího úzkého kruhu.

VIDEO: Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video
Video se připravuje ...

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
108 fotografií