Tragická nehoda se udála v neděli v 8:15 ráno mezi Wangenem a Weissensbergem. Potomek jedné z nejstarších šlechtických rodin v Německu jel na cestovní mašině Ducati Multistrada 1260 S (výkon 158 koní, max. rychlost 250 km/h) do Švýcarska.

Podle německé policie se snažil sjet z dálnice provizorním sjezdem, při brzdění ho to rozhodilo a vrazil přímo do středových svodidel. Víc snad povědí případní svědkové, které vyzvala, aby se ozvali.

Zranění prince byla tak vážná, že na místě zemřel. Podle všeho jel majitel čtyř podniků McDonald’s v okolí Ingolstadtu velice rychle, byl totiž milovníkem rychlosti všeho druhu, kvůli čemuž měl už nejméně jednou oplétačky s policií.

Podle serveru Merkur.de se těsně před nehodou řítil na plný plyn a předjížděl jedno auto za druhým. „Byl to skutečný motorkář. Těšil se na cestu, a že po mnoha týdnech uvidí svou přítelkyni v Ticinu,“ potvrzuje zdroj Bildu, že princ mířil do Švýcarska a měl před sebou ještě asi 300 km jízdy převážně horským terénem. Dálnice byla po tragédii uzavřená na šest hodin...

Zůstaly po něm 4 děti

Princ se narodil 19. ledna 1965 jako Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld v Oldenburgu. Byl druhým synem Wilhelma Chlodwiga Friedricha Ernsta Hermanna Paula Philippa Heinricha Hessenského a Ody-Mathilde z Garmissenu. Jejich rod byl založen v roce 1721. Otto se 8. září 1998 oženil v Las Vegas s Carlou Blickhäuserovou (*1974), mají spolu čtyři děti, ale už se rozvedli.

VIDEO: Podobné tragédie se bohužel nevyhýbají ani Česku! U Poděbrad o život přišli dva motorkáři

Video
Video se připravuje ...

Tragická nehoda u Poděbrad: O život přišli dva motorkáři. Aktu.cz

Fotogalerie
3 fotografie