Roztomilá Lottie, jak prý přezdívá své dcerce Charlotte vévodkyně z Cambridge (37), nastoupila do přípravného ročníku privátní školy. Zatímco Kate Middletonová ve velký den svého prvorozeného syna před školou kvůli častým nevolnostem v těhotenství chyběla, dcerku už společně se svým manželem Williamem (37) do školy vyprovodila. Pro tuto slavnostní příležitost zvolila výrazné květované šaty značky Michael Kors, které vyjdou na 215 liber (něco málo přes 6 tisíc korun).

Kate po celou dobu držela očividně neklidnou Charlotte za ručičku, zatímco obvykle veselá a rozverná dívenka oděná ve školní uniformě se styděla, schovávala se za maminku a nervózně si pohrávala s culíkem. Ředitelka této soukromé instituce přivítala mezi žáčky ředitelka Helen Haslemová, potřásla si s ní rukou stejně jako před dvěma roky s Georgem, a odvedla novopečenou školačku do třídy 21.

Účet za studia princezničky bude údajně o něco nižší než v případě jejího staršího sourozence, jelikož královská rodina dostala 2% slevu za zapsání druhého potomka. Charlotte zde během vyučování mimo jiné čekají takové předměty jako výtvarné umění, divadlo, francouzština, hudba, věda, historie, výpočetní technika a také balet, který údajně patří mezi oblíbené předměty malého prince George.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomas’s Battersea, joining her older brother Prince George ✏️📚🏫

Příspěvek sdílený Kensington Palace (@kensingtonroyal),Zář 5, 2019 v 1:19 PDT

Mezi spolužáky bude Její královská Výsost princezna Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge titulována jako Charlotte Cambridgeová, aby nebyl zbytečně zdůrazňován její královský původ. Její rodiče se ovšem nemusí bát, že by se malá žákyňka v kolektivu trápila a měla problém do něj zapadnout.

Na rozdíl od George je prý mnohem extrovertnější – jak ostatně často dokazuje na společenských akcích. Kromě brášky se navíc na pozemku školy bude potkávat i se sestřenicí Maud (6), vnučkou prince Michaela z Kentu (77).

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
61 fotografií