Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se údajně rozhodují, kde zakotví v rámci svého rodinného života. Volba prý padla na Los Angeles, tedy kousek od místa, kde Meghan vyrůstala. Bývalá herečka prý město andělů miluje, líbí se jí tam životní styl a nemůže si vynachválit podnebí. 

„Koneckonců, je to holka z Kalifornie, bude se jí tam dýchat snadněji. Hollywood má v krvi, myslím si, že je to místo, kde se chtěla vždycky zakotvit. V Británii je to sice vévodkyně, v Los Angeles by ale byla za královnu," prozradil deníku The Sun zdroj blízký královskému páru. 

Není žádnou novinkou, že Meghan by si přála větší nezávislost na královském paláci. Přesunem na jiný kontinent by se jí tak tato možnost otevřela. Podobně přemýšlí i bratr Meghan Markleové, Thomas (52). Podle něj nebude trvat dlouho, než vévodkyně přesvědčí prince Harryho, aby se společně usadili v USA.

Princ Harry je údajně velkým fanouškem Spojených států a v rámci svého vojenského tréninku byl v Kalifornii dokonce hned několikrát. Od minulého měsíce se navíc začalo spekulovat o možném přesídlení královského páru mimo Británii. Jednou z variant bylo i dočasné přestěhování do Afriky. 

„Komu by se to nelíbilo? Jakmile jednou vyrůstáte na pláži, budete se tam pořád vracet. Meghan byla v tomto stylu vychována a Hollywood má v krvi. Životní styl v Hollywoodu je podobný jako v celé Kalifornii - slunce, pláže, světla, město, filmová studia a byznys," svěřil se bratr Meghan magazínu Sunday Express. „V duši to bude pořád ta jižanská Kaliforňanka," dodal Thomas Markle mladší. 

Meghan a Harrymu je v současné době domovem sídlo ve Frogmore Cottage, kde čekají na příchod svého prvního miminka. Dočasně s nimi bydlí také jako podpora Meghanina maminka Doria Raglandová (62). 

VIDEO: Meghan vs. Kate: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
120 fotografií