Meghan s Harrym se před pár dny nechali slyšet, že jakmile se jejich dlouho očekávaný potomek narodí, sbalí se a vyrazí o dům dál, oslňovat obyvatelstvo Afriky.

Pierse Morgana to však rozhořčilo natolik, že se nechal slyšet, že je jim patrně Británie příliš malá a potřebují svou skvělost ukázat dalším lidem, co je ještě neznají. Ironicky dodal, že jsou Britové teda chudáci a Afričani mají z pekla štěstí, že na svém kontinentu uvítají takové zářivé celebrity. A své úvahy rozvíjí ještě dál. Klade si totiž zásadní otázku: KDO ZA TO VŠECHNO TEDA ZAPLATÍ?

Odpověď asi nikoho nepřekvapí. Všechny výdaje totiž padnou na hlavu britským daňovým poplatníkům. Dodává, že se speciálními bezpečnostními opatřeními a Meghaniným náročným výběrem osobního personálu se vyšplhají náklady na tento „výlet“ do milionů. Ne že by to vévodkyni nějak rozhodilo.

Piers Morgan zkrátka Meghan příliš nemusí. Dále jí vyčítá, že ví, jak utrácet cizí peníze. Prý je tím natolik pověstná, že jí zlé jazyky přezdívají „Meghan Antoinetta“, podle francouzské královny Marie Antoinetty, která si za peníze ze státní pokladny uměla pěkně vyhodit z kopýtka. Už jen kolik milionů stála celá královská svatba, a to do toho nepočítáme svatební šaty od Givenchy, které vyšly na něco přes šest milionů korun. A Meghanina baby shower, party, kterou uspořádala k očekávanému příchodu miminka? Taky nebyla zrovna zadarmo. 11 milionů z kapes daňových poplatníků zmizelo jakoby nic!

A teď tu tedy máme plán na stěhování do Afriky. Opravdu jsou za tím pracovní důvody? Piers má svou teorii. Podle něj za tím stojí především vzájemná nevraživost vévodkyní Kate a Meghan. A tak si Harry a Meghan vytvoří svou malou monarchii jinde, na jiném kontinentu, daleko daleko od Kate a Williama.

Krom toho, že to celé bude dost drahé, ani načasování nemůže být horší. Momentálně Británií hýbe kauza celebrit, které se fotí s černošskými dětmi jako „bílí spasitelé“ a postují své obrázky na sociální média, což jen pomáhá podporovat nechtěné stereotypy. Afričané se nechtějí propůjčovat „chudinskému pornu“, jak jsou označovány fotky smějících se celebrit s vyzáblým černošským dítětem. A přesně tyhle snímky si Meghan při jiných cestách do Afriky nikdy neodpustila.

Jenomže znáte to, co Meghan chce, tak to taky dostane. Jenže kolik to Brity bude všechno nakonec stát?

Fotogalerie
49 fotografií