Už 19. února soudkyně Jana Nováková rozhodla, že dvě Řepkova podmínečná odsouzení z dřívějška se promění na „tvrdé“ tresty a má nastoupit k 9 měsícům vězení. Řepkův obhájce sice podal stížnost a věc má přezkoumat nadřízený soud, ale ten nemůže konat bez doručení spisu Řepkovi. A ten si jej nepřebírá.

„Spis je stále u nás v kanceláři, protože si pan Řepka nepřebírá poštu. Už jsme se obraceli na Policii České republiky, která mu to bude doručovat. Budeme ji urgovat,“ potvrdila zjištění iDnes.cz vedoucí příslušné trestní kanceláře. Podle mínění odborník Řepka hraje o čas a snaží se urychleně odpracovat 300 hodin obecně prospěšných prací, které dostal v rámci jiné kauzy.

Policisté by Řepku mohli najít už příští týden, kdy jej čeká další líčení – tentokrát odvolání v kauze milionové zpronevěry a pornoútoku na Vlaďku Erbovou. V květnu pak budou pokračovat soudy o neplacení výživného.

Aktualizace 16:28 - Blesku se podařilo s bývalým fotbalovým reprezentantem spojit. Kde právě je a proč nepřebíral poštu čtěte zde.

Mluvčí soudu Blesku následně vysvětlila, jak to bylo s Řepkovou datovou schránkou. "Dle informačního systému zdejšího soudu byl dnešního dne spis odeslán na Krajský soud v Praze. Pan Řepka má zřízenou datovou schránku, avšak tu nevybíral, proto mu bylo rozhodnutí o přeměně doručováno prostřednictvím policie. Doručenka od policie byla kanceláři dodána až v průběhu dnešního dne, proto se ještě ráno vedoucí kanceláře mohla vyjádřit tak, že panu Řepkovi rozhodnutí nebylo doručeno," sdělila nám Mgr. Jana Číhalová, Okresní soud Praha - západ.


Fotogalerie
47 fotografií