Princ Harry s těhotnou Meghan odpočítávají poslední dny, kdy jsou jen sami dva. Až vévodkyně porodí jejich prvního společného potomka, což by mělo být na přelomu dubna a května, celý jejich svět se začne náhle točit kolem miminka.

Romantické chvíle si tedy dvojice odjela dopřát do pětihvězdičkového hotelu Heckfield Place, kde pro ně byl připravený luxusní apartmá Long Room. Jedna noc v tomto nejdražším pokoji vyjde v přepočtu na 300 tisíc korun. Královský pár tam navíc strávil celé tři dny a noci, dohromady tak zaplatili bezmála milion korun. Za tuto nehoráznou sumu měli vlastní jídelnu, terasu a také výhled do přírody o rozloze 1 600 m2.

Podle britských médií se manželé procházeli po okolí a rozhodli se také využít soukromé jídelny a jídlo si nechali nosit do soukromého pokoje. Dali tak přednost soukromému stolování před Michellinskou restaurací.

Hotel Heckfield Place, který pochází z 18. století, je u celebrit velmi oblíbený. Jezdí tam například herečka Liv Tylerová (41), modelka Cara Delevingneová (26) se sestrou Poppy (32) tam zase strávily noc, když se vdávala princezna Eugenie(29).

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
32 fotografií