Celý svět si pamatuje fotografie polonahých milenců prince Williama a Kate Middletonovou. Tehdy se vydali společně s Pippou Middletonovou a dalšími přáteli na plavbu lodí u ostrova Ibiza. Oba se tak ukázali v plavkách, a vévodkyně Kate si dokonce tehdy sundala vrchní díl plavek. Zveřejnění polonahých fotek později rozhodně nepotěšilo královnu Alžbětu II. (92).

Luxusní postavičkou se pochlubila také Meghan Markleová, když se s kamarádkami válela u bazénu na italském pobřeží Amalfi. Na sobě měla vínový spodek od plavek a podprsenku v khaki barvě. Během opalování se několikrát přetočila ze strany na stranu a na fotografy tak vystrčila zadeček.

Své fanynky potěšil i princ Harry, když se objevil jen v kraťasech na pláži na Jamajce. Užíval si volna s přáteli a nechal na své bílé nahé tělo sálat žár slunečních paprsků.

Posledním úlovkem fotografů byli nyní manželé princ Charles s Camillou, kteří se v plavkách procházeli po krásných pláží na ostrově Barbados. Na členy královské rodiny v plavkách se můžete podívat v naší galerii. Jediní, koho ve sbírce nikdo nemá a pravděpodobně ani mít nebude, jsou královna Alžběta II. s princem Philipem (97).

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
44 fotografií